Wpis z mikrobloga

Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Ostatnio jakaś dziewczyna się chwaliła ze juz mieszka na swoim mieszkaniu. A pracowała jako kasjerka w sklepie. Oczywiście odrazu po zdanym prawku dostała nowe auto. I niby to jest #pieklokobiet Smiechu warte! To jest #pieklomezczyzn że jej tatuś prawdopodobnie wydał na nią pieniądze. Bogacze się coraz bardziej bogacą zazwyczaj przekręty robią cwaniaki jedne frajerzy. A biedni to będą biednieć nadal przez inflację. ( ͡° ʖ̯ ͡°) #przegryw #oswiadczeniezdupy #gorzkiezale #inflacja
Pobierz Napalone_Okno - Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Ostatnio jakaś dziewczyna się chwa...
źródło: 354deaa3770912621bb816da070346ab
  • 6
@Napalone_Okno: Faceci też przecież dostają od rodziców rzeczy. Znam nawet "przegrywów" (nieruchających) co dostali (albo dostaną) mieszkanie. Np. jeden po starym dostał 60m2 w trójmieście, sam by nawet miał problem kredyt wziąć na takie — pracował w SKM, a potem go #!$%@?, więc sobie siedział w domu ciągnąc jeszcze jakiś socjal, a własne mieszkanie bez kredo to dość niskie koszty utrzymania. A mi radził, abym kredyt wziął, #!$%@? hipokryta.

Ja nic