Aktywne Wpisy
Anoncio2111 +86
Witajcie Miraski, chciałem się Wam pochwalić zdjęciem Saturna, które zrobiłem dosłownie kilkanaście minut temu zestawem teleskop (zwierciadło 8 cal)+ lustrzanka. Efekt taki sobie, ale i tak jestem mega zadowolony ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
WykopX +7
Nie wiem czy tylko moja jest taka nieogarnięta czy każda, ale potrafi w ciągu kilku dni zgubić kilka kabli czy słuchawek.
Staram się przykładać do tego wage, kupuje ładowarki szybkoladujące, po czym ona ją zabiera a z pracy przynosi kompletnie, inną zwykła kostkę. Czarna to przecież czarna.
Przykład z dziś. Wzięła sobie kabel od PS5 którym ładuje i aktualizuje pady, bo koniecznie na szybko potrzebowała naładować swojego epapierosa. Kabel zgubiła, a mi dziś gdy potrzebuje zrobić ową aktualizację wręcza 15 cm kabel, który był w zestawie z tym śmierdzielem. Fajnie, szkoda że to chińskie gowno nie ma przesyłu danych. Efekt? Przesadzam, kabel to kabel.
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazek #playstation
różnie, są też tacy faceci którzy wszystko gubią. ważniejsze jest że ma gdzieś twoje skargi czyli cię nie szanuje.
@30062018: no dokładnie, awantury z dupy robisz. Dodatkowo przecież pady można aktualizować od dłuższego czasu bezprzewodowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na szczescie Dualsense'a nie trzeba juz kablem aktualizowac, mozna spokojnie bezprzewodowo.
@30062018: Jaką aktualizację?
Komentarz usunięty przez moderatora
@cebekk: Czyli jeśli nigdy nie zgubiłam żadnego kabla, ładowarki ani nic podobnego, mam specjalne pudełko na kabelki, a do tego nie ruszam cudzych rzeczy, to jestem mężczyzną?
@cebekk
Zrobiles mi dzień ( ͡º ͜ʖ͡º)