Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czytam na reddicie o tzw. "hoe phase" i z tych historii brzmi jakby prawie każda kobieta miała w swojej młodości etap w którym uprawia s--s z kim popadnie, w liczbach których nie jest w stanie zliczyć (te które piszą że nie uprawiały super dużo seksu podają np. tylko 9-10 partnerów). Czy serio tak wygląda u większości? Obserwując zwyczaje swoich znajomych i ich tryb życia, zarówno niebieskich jak i różowych, to musieliby się zamieniać w jakieś nocne demony seksu żeby wykręcać takie wyniki, a szczerze mówiąc nie wydaje mi się to prawdopodobne. Większość szybko weszła w stałe związki, podobnie zresztą jak ja. Nawet jak patrzę na młodzież to też nie wydaje się żeby prowadziła teraz super rozwinięte życie społeczne. Sporo ludzi też jest przecież po prostu introwertykami, czytają książki czy grają zamiast chodzić na imprezy, czy serio jest dla nich tak łatwo zwyczajnie spotkać się z obcą osobą i od razu iść do łóżka?

#zwiazki #s--s #tinder #badoo #randkujzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: mmm rozwiązłość seksualna zachodu ( ͡° ͜ʖ ͡°) A tak serio to w stanach, anglii to całkiem możliwe, ale strzelam bo nie mieszkałem tam. W Polsce różnie, z reguły widac od razu że ktoś popuszcza szpary. Z doświadczenia wiem że teraz to średnio 3-5 partnerów/partnerek w wieku ~24 lata.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: robilem w jednym z przyjemniejszych klubow w szczecinie, doslownie jedynej alternatywie w miescie, i oczywiscie byli "normalni" goscie, ale byli tez goscie(laski i faceci, po rowno) ktorzy sypali sie doslownie na prawo i lewo. Dodaj do tego inne puby i kluby, plus dyskoteki, i masz juz solidna cyfre. Teraz doszedl do tego tinder i inne datezony i nie jest problemem w skali roku wykrecic liczb jak w stanach, czy
  • Odpowiedz
Podejrzewam, że to wynika też z bańki, kobiety które nie miały tylu partnerów, po prostu się nie wypowiadają w danym temacie, więc widzisz tylko historie tych, które miały wiele ons itp. Powstaje złudne wrażenie, że każda jest taka.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeśli coś dotyczy sfery seksu i nie ma jakichś solidnych podstaw, badań itp., a raczej są to takie opowieści koleżeńskie, to najpewniej jest to wymysł :)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): - "10 partnerów w ciągu 6 lat to nawet nie jest jeden na pół roku. "
Za czasów naszych matek, czy babek, to to też było mało?

Znam kobiety, które w wieku 25 lat mają ponad 100 partnerów i tez uważają, że to nie jest dużo.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Znam tylko jeden przypadek gdzie dziewczyna faktycznie może mieć przebieg trzy cyfrowy, i to wygląda u niej w ten sposób, jakiś stały chłopak na pół roku do maksymalnie dwóch lat, on ucieka bo się z nią nie da wytrzymać, ona wtedy wskakuje na karuzelę, kręci przebiegi co noc z innym, po czym znowu wchodzi w tryb szara myszka, znajduje kogoś na stałe, i znowu zaczyna mu robić jazdy o
  • Odpowiedz