Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +16
Kobieta wymusza na mnie bym z nią chodził spać o 23:00, ale ja z kolei jako programista jestem przyzwyczajony siedzieć tak sobie do 00:30 w nocy. Mam pracę zdalną i wstaję sobie o 8:30. Wczoraj miałem akcje że musiałem się z nią położyć spać, gdy usnęła to wymknąłem się z pokoju xD No i siedzę sobie, a ta mi wlazła jak macocha do pokoju z ryjem czemu nie śpię. C-----o się z
Dokładnie 6 lat #neet i 4 lata na rencie sobie siedzę i jest elegancko , jutro wpada czternastka na konto powinno to być około 2900zl , za nic nie robienie to uczciwa stawka , i pomyśleć chłop jak głupi pracował 6 lat temu na magazynie za 1900zl to normalnie śmiac się chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czytam na reddicie o tzw. "hoe phase" i z tych historii brzmi jakby prawie każda kobieta miała w swojej młodości etap w którym uprawia s--s z kim popadnie, w liczbach których nie jest w stanie zliczyć (te które piszą że nie uprawiały super dużo seksu podają np. tylko 9-10 partnerów). Czy serio tak wygląda u większości? Obserwując zwyczaje swoich znajomych i ich tryb życia, zarówno niebieskich jak i różowych, to musieliby się zamieniać w jakieś nocne demony seksu żeby wykręcać takie wyniki, a szczerze mówiąc nie wydaje mi się to prawdopodobne. Większość szybko weszła w stałe związki, podobnie zresztą jak ja. Nawet jak patrzę na młodzież to też nie wydaje się żeby prowadziła teraz super rozwinięte życie społeczne. Sporo ludzi też jest przecież po prostu introwertykami, czytają książki czy grają zamiast chodzić na imprezy, czy serio jest dla nich tak łatwo zwyczajnie spotkać się z obcą osobą i od razu iść do łóżka?
#zwiazki #s--s #tinder #badoo #randkujzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Miała 10, pierwszy raz w wieku 17 lat.
Zaliczyła m.in.:
- n-------a
- przemocowca
-
─────────────────────
· Zaakceptował: Jailer
Za czasów naszych matek, czy babek, to to też było mało?
Znam kobiety, które w wieku 25 lat mają ponad 100 partnerów i tez uważają, że to nie jest dużo.
─────────────────────
· Zaakceptował: Jailer
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero