Aktywne Wpisy
monalisssa +3
Poruszałam się pojazdem nr2. Ruszyliśmy jednocześnie z nr1. W tym czasie pojazd3 ruszył praktycznie równo za nr2 tak że w momencie jak miałam wjechać na pas drogi głównej, to on się tam znalazł. Na szczęście nic nie jechało z naprzeciwka i odczekałam na lewym pasie drogi głównej aż przejedzie dalej. Zaznaczam że nr3 stał za nr2 tylko jak on ruszył, to ten się wbił szybko na prawo. Byłam na wysokości tej "grubszej"
W badaniu, w którym ludzie mieli do wyboru zwiększenie własnych zarobków dwukrotnie przy niezwiększaniu zarobków całej ludzkości, albo zwiększenie własnych zarobków dziesięciokrotnie przy zwiększeniu zarobków ludzkości dwudziestrokrotnie, 7 na 10 osób wybrało to pierwsze. To są ludzie, którzy inwestują w kawalerki polskie i którym pax bitcoinica odbierze cały kapitał, przekazując go w zamian sprawiedliwym.
#bitcoin #kryptowaluty #nieruchomosci #ekonomia #status
#bitcoin #kryptowaluty #nieruchomosci #ekonomia #status
poszukaj czy jakiś dodatek z mopsu może być ci wpadl
@Rencista_z_przypadku:Rząd postanowił, że czternasta emerytura w 2024 roku wyniesie 1780,96 zł brutto. Jeśli renta jest poniżej 2900 zł
@moj_wykopowy_login: Ani ja ani ty o tym nie decydujemy komu rozdają nasze pieniądze
Do tego jakby społeczeństwo pietnowalo, a nie chwaliło postawę wyłudzania renty, to raczej byłoby lepiej
Nigdy kandydat na którego głosowałem nie wygrał.
Więc moje zdanie jest tylko teoretycznie ważne bo w praktyce nie mam tak naprawdę głosu.
Jak ja gardzę takimi pasożytami jak wy
Zdecydowana większość ludzi na świecie ma smutne życie, i ogromna większość z nich nie ma na to wpływu
@klozi na chorobę psychiczną najłatwiej dostać , wystarczy udawać wariata
@MistrzKowalski no pokaże jutro ile mi dali