✨️ Obserwuj #mirkoanonim cześć. w mojej firmie były zwolnienia grupowe no i też poleciałem, z tym że pracodawca nie przedłuża mi umowy i na świadectwie będzie taki zapis. czy na rozmowach o prace jak sie będą pytać czemu zmieniam prace mam powiedzieć że mnie wywalili przez grupowe? + czy moge w cv napisać że od października zaczynam studia x, mimo że nie planuje ale chce mieć choc troch większe szanse że mnie przyjmą gdzies :( #pracbaza
@mirko_anonim: W firmie w ktorej pracuje ostatnie rekrutacje odbyly się tylko dlatego, ze wiedzieliśmy, ze zwalniają z jednej firmy we Wrocławiu, złapaliśmy 3 zwolnione osoby i taki byl target. Nie przejmuje sie az tak, wydaje mi się, ze ludzie wiedzą, że nie zawsze są zwalniani najgorsi, bo Ci co zwalniają po prostu popełniają błedy.
cześć.
w mojej firmie były zwolnienia grupowe no i też poleciałem, z tym że pracodawca nie przedłuża mi umowy i na świadectwie będzie taki zapis.
czy na rozmowach o prace jak sie będą pytać czemu zmieniam prace mam powiedzieć że mnie wywalili przez grupowe?
+ czy moge w cv napisać że od października zaczynam studia x, mimo że nie planuje ale chce mieć choc troch większe szanse że mnie przyjmą gdzies :(
#pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim