Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +10
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

Tytuł:
Droga KrólówAutor:
Brandon SandersonGatunek:
fantasy, science fictionOcena: ★★★★★★★★★★
ISBN:
9788374804219Tłumacz:
Anna Studniarek-WięchWydawnictwo:
MagLiczba stron:
960Przedstawiamy Wam coś nowego, odskocznia od książek Bartosiaka, wybitnego geostratega i propagatora koncepcji armii nowego wzoru (materiał nie jest sponsorowany).
Seria archiwum burzowego świata to swietnie wykreowany kontynent gdzie dawne porządki cyklicznie zostają poddawane probom.
Czlowiek czyta i kibicuje bohaterom oraz zeby zamach okazal sie tylko wielką mistyfikacją i sprytnym uniknieciem skrytobójstwa.
Polecam, elżunia jaworowiczowna.
#ksiazki #czytajzwykopem #bookmeter #literatura
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #ksiazki #literatura #bookmeter #polska #fantasybookmeter #sciencefictionbookmeter
źródło: HD-wallpaper-axe-warrior-female-fighter-green-eyes-sexy-axe-cute-warrior-girl-anime-hot-anime-girl-weapon-long-hair
PobierzCzytałem to 2 czy 3 razy i wiem że wrócę jeszcze
Jeden chyba może wskrzeszać ale też są ograniczenia
A jak światło się skończy to i nic nie zrobi i będzie jak normalny człowiek.
Najciekawsze to te parszmeny, wojno forma i takiego nic nie pokona
W pierwszych dwóch
Dowidzenia
@Nerlo_ajcats: XDDDD