Wpis z mikrobloga

Nie wiem czy do was to dociera bo do mnie jeszcze nie, ale patrząc na całokształt, regularność, poziom na przestrzeni tylu lat, liczbe goli w reprezentacji (i to dla Polski sic), LM i ogólnie dla różnych lig to Lewandowski jest spokojnie 3 najlepszym piłkarzem w historii po Messim i Ronaldo, to jest po prostu niesamowite ale należy siebie to uświadomić.
No i Lewy to nie tylko liczby ale można z nim robić długie filmy na yt z pięknymi golami i zagraniami i klasyki które są nieśmiertelne jak wpakowanie 4 bramek Realowi albo 5 goli w 9 minut.
Lewy nie był złotym dzieckiem jak Messi, który się wychował przy Ronaldinho i najlepszych piłkarzach świata, albo jak Ronaldo którego dostrzegł Ferguson i mógł grać z Figo i Deco na Euro 2004
Lewy był nikim, sam się stworzył, sam wywalczył swoją pozycję, wybił się z ekstraklasy potem wykorzystał szanse w bvb, ciężką pracą
Pięknie że obserwuje jego karierę od początku i przykro mi że ta przygoda się kończy, bo kolejny taki to może za 100 lat

#mecz #lewandowski #reprezentacja
Handstander12 - Nie wiem czy do was to dociera bo do mnie jeszcze nie, ale patrząc na...

źródło: 1000104363

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 70
@Handstander12 a kto był przez dwa sezony głównym wykonawcą wolnych w bayernie? Kto opanował sposób strzelania karnych? Kto rzucił kiedyś kompanym jak szmatą? Kto wbił 109 bramek w czempions lig? Ja wzruszony
  • Odpowiedz
Lewy nie był złotym dzieckiem jak Messi, który się wychował przy Ronaldinho i najlepszych piłkarzach świata, albo jak Ronaldo którego dostrzegł Ferguson i mógł grać z Figo i Deco na Euro 2004

@Handstander12: ogółem zgoda co do przesłania posta, ale nie umniejszajmy też ludziom, którzy pomogli wspiac się na szczyt. To Klopp w niego uwierzył po słabym początku w BVB, to Guardiola uczynił z niego napastnika w pełni kompletnego. Przy
  • Odpowiedz
@Handstander12 widzimy to co osiągnął i większość to docenia dlatego łatwo zrozumieć jeśli skończy karierę reprezentacyjną, to jest ten moment kiedy bycie w kadrze nic nie wniesie ale może dać szansę, miejsce i impuls dla młodziaków.
nie okłamujmy się, z takim drewnem w kadrze nieważne czy jesteś Robert, Bale czy Haaland, sam z dwiema nogami nie ograsz 11 chłopa
  • Odpowiedz
@lsrrdc: no i właśnie zstąd te rekordy w Bayernie, gdyby karne wykonywał Inter to też by miał dużo goli. 100 kg facet miał jakiś pęd i wystarczyła mała przeciwwaga z technik judo i go wytracił jego własną masą. Wbił te 109 bramek na jeden, dwa max 3 kontakty nie zrobił nigdy ani jednej ładnej kiwki, gość jest po prostu drewniany gdy prowadzi piłke.
  • Odpowiedz
nie zrobił nigdy ani jednej ładnej kiwki

@Sisal35: No, drewno niesamowite, najgorszy napastnik w historii.
https://www.youtube.com/watch?v=NzTdz6jcQHQ
Strzelał tylko z powietrza, z wolnych, z krzyżaka, zza pola karnego, również po kiwce (na filmie są 3-4 takie), rzuty karne opanował do perfekcji i miał najlepszy odsetek ze wszystkich czołowych napastników od 1990 roku, lepszy chyba też od Messiego i CR, choć ostatnio dwa razy spudłował, to nie wiem, czy mu to nie
Woo-Cash1900 - >nie zrobił nigdy ani jednej ładnej kiwki

@Sisal35: No, drewno niesam...
  • Odpowiedz