Aktywne Wpisy

źródło: 1000020390
Pobierz
mimik739 +11
#gielda
Trade republic oferujacy 6% w skali roku wprowadza limit 200tys dla nowych klientów... jakby ktos nie wiedzial
Trade republic oferujacy 6% w skali roku wprowadza limit 200tys dla nowych klientów... jakby ktos nie wiedzial

No i Lewy to nie tylko liczby ale można z nim robić długie filmy na yt z pięknymi golami i zagraniami i klasyki które są nieśmiertelne jak wpakowanie 4 bramek Realowi albo 5 goli w 9 minut.
Lewy nie był złotym dzieckiem jak Messi, który się wychował przy Ronaldinho i najlepszych piłkarzach świata, albo jak Ronaldo którego dostrzegł Ferguson i mógł grać z Figo i Deco na Euro 2004
Lewy był nikim, sam się stworzył, sam wywalczył swoją pozycję, wybił się z ekstraklasy potem wykorzystał szanse w bvb, ciężką pracą
Pięknie że obserwuje jego karierę od początku i przykro mi że ta przygoda się kończy, bo kolejny taki to może za 100 lat
#mecz #lewandowski #reprezentacja
źródło: 1000104363
Pobierz@Handstander12: Pietuszewski zmiecie wszystko
przecież on nie jest nawet najlepszym polskim piłkarzem, a co dopiero 3 w historii XDDDDD
@Handstander12: ogółem zgoda co do przesłania posta, ale nie umniejszajmy też ludziom, którzy pomogli wspiac się na szczyt. To Klopp w niego uwierzył po słabym początku w BVB, to Guardiola uczynił z niego napastnika w pełni kompletnego. Przy
nie okłamujmy się, z takim drewnem w kadrze nieważne czy jesteś Robert, Bale czy Haaland, sam z dwiema nogami nie ograsz 11 chłopa
Xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
@Sisal35: No, drewno niesamowite, najgorszy napastnik w historii.
https://www.youtube.com/watch?v=NzTdz6jcQHQ
Strzelał tylko z powietrza, z wolnych, z krzyżaka, zza pola karnego, również po kiwce (na filmie są 3-4 takie), rzuty karne opanował do perfekcji i miał najlepszy odsetek ze wszystkich czołowych napastników od 1990 roku, lepszy chyba też od Messiego i CR, choć ostatnio dwa razy spudłował, to nie wiem, czy mu to nie