@PodniebnyMurzyn: POwskie elity chcą mieć tylko więcej dla siebie.
Jak mówię, że oni chcą by Areczek tylko wcześniej wstawał, zostawał na darmowych nadgodzinach, by zarobić na nowego Mercedesa dla Janusza to mnie wyzywają xD
@PodniebnyMurzyn no i oszczędzając przez wyjmowanie z gniazdek nieużywanych sprzętów, gaszenie światła, zakręcanie wody i nie jedzeniu mięsa oszczędziła, że stać ją teraz na Hawaje i loty helikopterem ( ͡º͜ʖ͡º)
@PodniebnyMurzyn ale dlaczego beka? Ci bardziej ogarnięci żerują na głupocie planktonu i dlatego ich stać na latanie helikopterem na rajskiej wyspie, a naiwna biedota, która wierzy w te ich bajki, co najwyżej zrobi mema w internecie.
@PodniebnyMurzyn: Nie lubiłam jej za narcystyczne i wywyższające się względem młodych podejście, choć w teorii miała grać taką spoko ziomalkę. Nie pasowała ni kija do YCD. Nic dziwnego, że teraz odwaliła taką akcję - to bardzo w jej stylu. Fałszywa baba.
@PodniebnyMurzyn: ograniczenie spożycia mięsa jako zdrowe, no jasne - powinniśmy je zastąpić zwłaszcza tym co jest na dole piramidy, wspaniałym zbożem a przede wszystkim świntym chlybkiem, który jest podstawą zdrowego żywienia :)
Jak mówię, że oni chcą by Areczek tylko wcześniej wstawał, zostawał na darmowych nadgodzinach, by zarobić na nowego Mercedesa dla Janusza to mnie wyzywają xD
Może to twoja ukochana xD
Nic dziwnego, że teraz odwaliła taką akcję - to bardzo w jej stylu. Fałszywa baba.
@caru: wciąż czekam, ehh. Czyli chyba nie ja tutaj z naszej dwójki jestem pajacem x)