✨️ Obserwuj #mirkoanonim Witam. Planuje zakup monitora. Razem z żoną wykonujemy wolne zawody i dużo pracujemy na wielu dokumentach jednocześnie, wobec czego chciałbym, aby był to monitor 21:9. Jednocześnie lubię sobie pograć w gry. Gram głównie w CS z ziomkami (nic zawodowego tylko raz na jakiś czas jakiś faceit lub mm), a tak to głównie single playery. Znalazłem coś takiego:
Od razu w kwestii rozdzielczości - to w cs zawsze grałem na 4:3, rzadziej 16:9, a z tego co się zorientowałem to nie ma problemu ze skalowaniem obrazu i mógłbym grać na mniejszych rozdzielczościach.
Wydaje mi się, że to całkiem spoko kompromis za taką cenę - 4 ms rekacji oraz odświeżanie 90 Hz może nie są jakimiś super parametrami, ale nie są też tymi podstawowymi.
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Witam. Planuje zakup monitora. Razem z żoną wykonujemy wolne zawody i dużo pracujemy na wielu dokumentach jednocześnie, wobec czego chciałbym, aby był to monitor 21:9. Jednocześnie lubię sobie pograć w gry. Gram głównie w CS z ziomkami (nic zawodowego tylko raz na jakiś czas jakiś faceit lub mm), a tak to głównie single playery. Znalazłem coś takiego:
https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/monitory-led/monitor-lenovo-l29w-30-29-2560x1080px-ips-4-ms
Od razu w kwestii rozdzielczości - to w cs zawsze grałem na 4:3, rzadziej 16:9, a z tego co się zorientowałem to nie ma problemu ze skalowaniem obrazu i mógłbym grać na mniejszych rozdzielczościach.
Wydaje mi się, że to całkiem spoko kompromis za taką cenę - 4 ms rekacji oraz odświeżanie 90 Hz może nie są jakimiś super parametrami, ale nie są też tymi podstawowymi.
Co sądzicie o takiej koncepcji?
#gaming #cs #csgo #monitor #pc #counterstrike #komputer #gry
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim