✨️ Obserwuj #mirkoanonim Witam. Planuje zakup monitora. Razem z żoną wykonujemy wolne zawody i dużo pracujemy na wielu dokumentach jednocześnie, wobec czego chciałbym, aby był to monitor 21:9. Jednocześnie lubię sobie pograć w gry. Gram głównie w CS z ziomkami (nic zawodowego tylko raz na jakiś czas jakiś faceit lub mm), a tak to głównie single playery. Znalazłem coś takiego:
Od razu w kwestii rozdzielczości - to w cs zawsze grałem na 4:3, rzadziej 16:9, a z tego co się zorientowałem to nie ma problemu ze skalowaniem obrazu i mógłbym grać na mniejszych rozdzielczościach.
Wydaje mi się, że to całkiem spoko kompromis za taką cenę - 4 ms rekacji oraz odświeżanie 90 Hz może nie są jakimiś super parametrami, ale nie są też tymi podstawowymi.
Nigdy nie rozumiałem w szkole takich osób, po co i dlaczego. W sumie się zawsze zastanawiałem czy to dobrowolna decyzja dziecka, czy po prostu p------i rodzice #szkola #edukacja
Witam. Planuje zakup monitora. Razem z żoną wykonujemy wolne zawody i dużo pracujemy na wielu dokumentach jednocześnie, wobec czego chciałbym, aby był to monitor 21:9. Jednocześnie lubię sobie pograć w gry. Gram głównie w CS z ziomkami (nic zawodowego tylko raz na jakiś czas jakiś faceit lub mm), a tak to głównie single playery. Znalazłem coś takiego:
https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/monitory-led/monitor-lenovo-l29w-30-29-2560x1080px-ips-4-ms
Od razu w kwestii rozdzielczości - to w cs zawsze grałem na 4:3, rzadziej 16:9, a z tego co się zorientowałem to nie ma problemu ze skalowaniem obrazu i mógłbym grać na mniejszych rozdzielczościach.
Wydaje mi się, że to całkiem spoko kompromis za taką cenę - 4 ms rekacji oraz odświeżanie 90 Hz może nie są jakimiś super parametrami, ale nie są też tymi podstawowymi.
Co sądzicie o takiej koncepcji?
#gaming #cs #csgo #monitor #pc #counterstrike #komputer #gry
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim