Aktywne Wpisy
Docent_Jan_Mula +97
Taki obraz wasz wykopki xD
Wystarczyły dwie tragiczne kadencje, żeby ktoś odpowiedzialny za dwie średnie kadencje uchodził za zbawcę narodu xD #polityka #tusk #bekazlewactwa
Wystarczyły dwie tragiczne kadencje, żeby ktoś odpowiedzialny za dwie średnie kadencje uchodził za zbawcę narodu xD #polityka #tusk #bekazlewactwa
fhgd +661
Jeśli po 8 latach pisowska prokuratura nie postawiła Tuskowi żadnych zarzutów prowadzących do skazania, a telewizja rządowa jedyne co ma na Donalda to archiwalne nagrania z Putinem, manipulacje i kreatywna praca kamerą, to według mnie jest to człowiek godny zaufania
#bekazpisu #wybory #przemysleniazdupy #polityka
#bekazpisu #wybory #przemysleniazdupy #polityka
Kiedy nie chcieli cie nawet na kase w sklepie, kiedy nie chcieli cie na kuriera ani sprzątacza za minimalną, więc na bezrobociu zostałeś malarzem, który za 5 dni machania wałkiem dostaje 2500 zł siedząc w Polsce xD
Rynek pracy to dzisiaj żart, na stanowiska które w żaden sposób nie mogą cie rozwijac i placa minimalną zglasza sie nawet 200 osób, trzymajcie sie tam ludzie wchodzacy na rynek pracy, bo ssanie jest tylko w kołchozach.
@tyrytyty: czego się trzeba nauczyć i jak zdobyć doświadczenie komercyjne?
@artur-hemingway: to wyjeżdżajcie jeszcze częściej do miast wojewódzkich xD
@artur-hemingway: coś więcej opiszesz?
Kurierka to na tyle dobra robota że w większości firm pozostaje tylko "po znajomości", zarobki ok 5k etc. Zresztą zatrudniając kogoś, kogo ktoś zna minimalizujesz ryzyko kradzieży czegokolwiek. Nikt nie mówi o tym że nie da się tam złapać roboty, jednak zazwyczaj ogłoszenia są na #!$%@? rejonach na których jest przemiał. Pracowałem kiedyś jako kurier, chłopaki na dobrych rejonach siedzą do dzisiaj. Znałem jednego co jeździł dobre 20 lat po jednym
@Notabene: to ci wszyscy Ukraińcy jeżdżący jako kurierzy muszą mieć zajebiste znajomości.
@Marek_Licyniusz_Krassus:
Mówisz to z doświadczenia?