Wpis z mikrobloga

Reżyserka z dorobkiem i z nagrodami w Europie nie wpisuje się w PiSowską narrację to już łykopki robią obrót i łykają bo "lewaczka" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeszcze ocena bez oglądania filmu tak jak atakowanie Tokarczuk bez czytania jej książek wpisuje się świetnie w standardy niektórych tutaj, a potem PiS 40%
#bekazprawakow #bekazpisu #bekazkonfederacji #polityka
Pobierz xiv7 - Reżyserka z dorobkiem i z nagrodami w Europie nie wpisuje się w PiSowską narra...
źródło: 1000001791
  • 44
@albercik90

@Keiosss @xiv7: "trzeba było normalnie wpuścić media na granicę to by nie było adnych wątpliwości na temat tego, jak zachowywała się polska straż graniczna. Od siebie dodam tylko tyle, że to podejrzanej że tego nie zrobili" no oczywiście że nie mogli wpuścić mediów bo jeszcze mogliby nagrać te masowe groby imigrantów XD wy jesteście zdrowo #!$%@?ęci

psychoprawak sam sobie stworzył argument i go obalił xDDD, nowe nie znałem
@Pauzaniusz:

dziwi mnie to, że nie mamy liva z ukraińskiego sztabu na przykład, czyżby żadnej wojny nie było ?

Poważnie porównałeś sztab dowidzenia w czasie wojny z pilnowaniem granicy u nas w Polsce?

Normalnie powinni wpuścić kilku dziennikarzy oddelegowanych z różnych stacji zeby mogli relacjonować co tam sie faktycznie dzieje to by nie było żadnych wątpliwości

Potem przychodzi taki gosc jak ten @albercik90

no oczywiście że nie mogli wpuścić mediów bo
@Duszqable: tak oprowadzać dziennikarzy jak turystów po miejscu gdzie jest kryzys
bo wcale nie ma nagrań z tej granicy z tamtego okresu, tam dziennikarzy nie było albo debila co biegał z reklamówką , ty oczekujesz właśnie takiego oprowadzania chyba
ja wiem od kogo wy są
do końca życia mordo będziesz miał XD
Pobierz Pauzaniusz - @Duszqable: tak oprowadzać dziennikarzy jak turystów po miejscu gdzie je...
źródło: do końca życia
@Duszqable: XD a ty nie musisz nikomu nic wierzyć, jak piałem były reportaże na początku kryzys, nawet jak jeszcze płotu nie było
I było tam widać kobiety, dzieci, starców, proszące o kawałek chleba i straż graniczą szydzącą z nich rzucającą im zgniłe muchomory

paradoks według cienie nie było dzienikaży a celebrytki łaziły po tamtych lasach i spotykały pływaków maratończyków, stare kalosze i s cierpiące kobiety które opowiadały swoje historie tragiczne
ale
@Pauzaniusz:
Dzięki temu mamy się teraz z czego pośmiać.
Dobra, a tak na poważnie to nie potrafisz normalnie rozmawiać?
Ja mówię o tym żeby wpuścić tam tylko media i można to zrobić z głową zamiast tego cyrku co był na początku.

Jak masz dalej zamiar jak małpa bic się po głowie i się cieszyć, bo mi nawrzucasz, że jestem probialoruski czy #!$%@? wie co to kończymy dyskusje.
@Keiosss xDDD a media też są zapraszane na jakieś akcje antyterrorystyczne, czy poligon wojskowy podczas ćwiczeń? No nie- mieli zakaz by po prostu nie przeszkadzali służbom. Zresztą przecież w mediach widziałeś te rodziny z dziećmi i schorowanych starszych ( ͡º ͜ʖ͡º)
@xiv7: po to jest sprawa bezpieczeństwa państwowego. Po ataku na Ukrainę nie można mieć złudzeń, że operacja z imigrantami miała na celu destabilizacje sytuacji w Polsce i Państwach Bałtyckich, które najbardziej wspierają Ukrainę (w stosunku do możliwości). Z czasem z imigrantami na pewno mieli przechodzić dywersanci.
Żarty się skończyły. Jak dla mnie to SG może tam ich razić prądem i szczuć psami. Mają robić wszystko, żeby pokrzyżować plany Putina i Łukaszenki.
@xiv7: Wy pisowcy to też dobrzy jesteście. Reżyserka która nie jest politykiem ale popiera opozycję coś #!$%@? więc trzeba głosować na PiS który betonuje scenę, osiąga rekordy w nepotyzmie, kolesiostwie, afery już dawno kwotowo przekroczyły każdy inny rząd razem wziety, zniszczył trójpodział, publiczną tv, relację z UE. No ale Holland wydała brzydki film to literalnie to samo. Pluję na symetrystow bo coraz bardziej absurdalne są te symetrię.

Betonowego elektoratu PiSu nic
@Keiosss

trzeba było normalnie wpuścić media na granicę to by nie było adnych wątpliwości na temat tego, jak zachowywała się polska straż graniczna. Od siebie dodam tylko tyle, że to podejrzane że tego nie zrobili

ja kindziole ale odklejka ahahhahahahahahahahhahahahahaah
u dziennikarzy oddelegowanych z różnych stacji zeby mogli relacjonować co tam sie faktycznie dzieje to by nie było żadnych wątpliwości

@Duszqable: 2023, a w Polsce są jeszcze ludzie którzy wierzą, że są jeszcze jacyś "niezależni" dziennikarze. "Niezależny dziennikarz" to obecnie oksymoron. Kto wg Ciebie niby by się nadawał do takiego zadania?
@xiv7: Co więcej, przecież wystarczy przeczytać z dwie recenzje na krzyż, żeby dowiedzieć się, że film wcale nie jest czarno-biały i pokazując dramat ludzi wcale nie stawia tez czy rozwiązań, ale uczciwie pokazuje różne perspektywy oraz racje.

No ale wiadomo, Polonus obejrzy pół trailera, dopowie sobie resztę i małpi mózg odpala tryb "HUSARIA!!!" bo "polskiem obrażajo".