Aktywne Wpisy
km00787 +390
Fota znajomych na fb… Skręca mnie jak widzę takie niby #heheszki ale imho to przejaw lechtania uspośledzonego ego #polka
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #cuckold #redpill
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #cuckold #redpill
cytmirka +30
Niebieskie paski, jak często myślicie o imperium rzymskim (o ile w ogóle myślicie)?
#pytanie #logikaniebieskichpaskow
#pytanie #logikaniebieskichpaskow
#bekazprawakow #bekazpisu #bekazkonfederacji #polityka
psychoprawak sam sobie stworzył argument i go obalił xDDD, nowe nie znałem
Poważnie porównałeś sztab dowidzenia w czasie wojny z pilnowaniem granicy u nas w Polsce?
Normalnie powinni wpuścić kilku dziennikarzy oddelegowanych z różnych stacji zeby mogli relacjonować co tam sie faktycznie dzieje to by nie było żadnych wątpliwości
Potem przychodzi taki gosc jak ten @albercik90
bo wcale nie ma nagrań z tej granicy z tamtego okresu, tam dziennikarzy nie było albo debila co biegał z reklamówką , ty oczekujesz właśnie takiego oprowadzania chyba
ja wiem od kogo wy są
do końca życia mordo będziesz miał XD
Zielonka próbuje że mnie zrobić onuce, zabawne XD
Chce wiedzieć co tam sie dzieje zamiast wierzyc rządowi na slowo = popieram destabilizację Polski xD
I było tam widać kobiety, dzieci, starców, proszące o kawałek chleba i straż graniczą szydzącą z nich rzucającą im zgniłe muchomory
paradoks według cienie nie było dzienikaży a celebrytki łaziły po tamtych lasach i spotykały pływaków maratończyków, stare kalosze i s cierpiące kobiety które opowiadały swoje historie tragiczne
ale
Dzięki temu mamy się teraz z czego pośmiać.
Dobra, a tak na poważnie to nie potrafisz normalnie rozmawiać?
Ja mówię o tym żeby wpuścić tam tylko media i można to zrobić z głową zamiast tego cyrku co był na początku.
Jak masz dalej zamiar jak małpa bic się po głowie i się cieszyć, bo mi nawrzucasz, że jestem probialoruski czy #!$%@? wie co to kończymy dyskusje.
Żarty się skończyły. Jak dla mnie to SG może tam ich razić prądem i szczuć psami. Mają robić wszystko, żeby pokrzyżować plany Putina i Łukaszenki.
Betonowego elektoratu PiSu nic
ja kindziole ale odklejka ahahhahahahahahahahhahahahahaah
@Duszqable: 2023, a w Polsce są jeszcze ludzie którzy wierzą, że są jeszcze jacyś "niezależni" dziennikarze. "Niezależny dziennikarz" to obecnie oksymoron. Kto wg Ciebie niby by się nadawał do takiego zadania?
No ale wiadomo, Polonus obejrzy pół trailera, dopowie sobie resztę i małpi mózg odpala tryb "HUSARIA!!!" bo "polskiem obrażajo".