Aktywne Wpisy

MrGalosh +27
Jak pójdziesz do sklepu i ukradniesz buty/ubrania to... się nic nie stanie. Sklep jest przygotowany na to, że część "klientów" to złodzieje, nie upadnie z tego powodu. I to "działa" bo jednak złodzieje to mniejszość.
Ale nadal - złodziej to złodziej.
Jak pojedziesz autobusem na gapę to... to się nic nie stanie. Przewoźnik i tak się jakoś utrzyma. I to działa, bo gapowicze to mniejszość.
Ale zasadniczo - gapowicze to też swojego rodzaju złodzieje.
I
Ale nadal - złodziej to złodziej.
Jak pojedziesz autobusem na gapę to... to się nic nie stanie. Przewoźnik i tak się jakoś utrzyma. I to działa, bo gapowicze to mniejszość.
Ale zasadniczo - gapowicze to też swojego rodzaju złodzieje.
I

smuteczek2000s +35
Ej Wykopki, może zrozumiecie, że pisanie mi komentarzy=atencja, więc może lepiej mnie ignorować. Bo latam drugi dzień na gorących i mam lawinę atencji.
Także ten.
Miłego wtorku!
#atencyjnysmuteczek
Także ten.
Miłego wtorku!
#atencyjnysmuteczek
źródło: temp_file3431163216734257870
Pobierz

67 km – Dosyć czasochłonne siedem dyszek. Sporo ładnych szutrów, ale też sporo ujebów. Jednocześnie bardzo malownicza, sielsko-wiejska trasa i pałac po drodze. Świetny zachód słońca nad polami i pierwszy od dosyć dawna night ride. Po kilku poprawkach track wejdzie do mojego kanonu lokalnych klasyków.
23 nowe kwadraty i duży urus do 17x17. Jedna jazda i będzie 20x20, ale to już chyba będzie musiało poczekać do kolejnego weekendu.
13 km – z różowym paskiem nad jezioro w Rosnówku pod Poznaniem. Tam również udało się obejrzeć ładne golden hour ;)
#rowerowyrownik #rower #ruszwykop #ruszmirko #gravel #kwadraty
Skrypt | Statystyki
źródło: WhatsApp Image 2023-09-09 at 21.23.57
PobierzJeśli chodzi o gravelowanie, to według mnie ta zabawa ma takich schemat: 50 km dojazdu po u-----h i asfaltach, 2-3 km idealnego szutru, 20 km powrót do domu. Coś jak z narciarstwem: najpierw czekasz cały rok, żeby ze dwa