Wpis z mikrobloga

@Lolek1011: też się rozczarowałam, zarówno nią jak i Krzyśkiem. Ciekawa bardzo jestem jakby się zachowywali, gdyby ich parę ktoś z immunitetem rozbił i bardzo na to liczę.
  • Odpowiedz
@Lolek1011: Ja tam nie mam do niej złudzeń od początku, jedynie zastanawiam się, kiedy nastąpi coming out Plotkary i dołączy do groupies Cipocha. Notabene Mostowiakowa też wydaje się, że nie jest obojętna na wdzięki tenisisty. Za bardzo pozwoliła na skracanie dystansu z Mostowiakiem dając mu nadzieję, a teraz zaczyna ją to uwierać i zaczyna rozglądać się na boki. Zauważcie, że faceci są w tej edycji beznadziejni, a jedyny potencjalnie fajny
  • Odpowiedz
  • 7
@bystrawoda no masz rację, samo złapanie psiapsi Vibe z Sebina to już red flag. Widziałam jak jej Cipoch włosy trzymał w odcinku, myślę że on też wie dobrze jak sobie je owinąć w okół palca.
  • Odpowiedz
@Rosalinea: na pewno coś pierdyknie żeby nam tu nie rosła druga Basia i Italianos Papa z 3 sezonu albo inne słodkie ukladziki xd. Moim zdaniem jeszcze sporo z niej wylezie, na razie się dobrze sprzedaje. Infantylna ta ksywka Tori wkurza mnie xD
  • Odpowiedz