mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
29
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Tak dobrze zapamiętałeś jak były ubrane ze potem na 200% była walona do tego pamięciówka( ͡° ͜ʖ ͡°)

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
29
GoddamnElectric
14
Cztero0404
9
MajsterOfWihajster
@mirko_anonim: chłop tyle się im przyglądał, że nawet zapamiętał marki butów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
7
NaDoleFiolki
@mirko_anonim: kolego, grube linie wchodzą w IV klasie SP. Czyli dziewczynki ubrane jak Britney mogły mieć max 10 lat. A jak myślisz, skąd dziesięciolatki mają ciuchy? Sugar daddy im kupuje? Nie, to matki karyny które wciąż mają 20 kg nadwagi po ciąży ubierają córki tak, jak same chciałyby wyglądać.
5
huoppolski
huoppolski
@mirko_anonim: smutne że rodzice na to pozwalają
4
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
3
monster-erni
@mirko_anonim: Mnie najbardziej w tym wkurza to że jako 25 latek nie jestem w ich gronie zainteresowań. One chcą facetów po 40
2
GoddamnElectric
1
Cztero0404
1
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
0
KajakDrewniany

@mirko_anonim: Trzeba było się spytać o szczegóły i cenę. Skoro tego oczekują to niech to mają.
0
arahooo
jedna laska miała na przykład dość mocny emo makijaż, pończochy na tych ramiączkach do potrzymania i mini spódniczkę,

@Cztero0404: Zaraz, co? xD Normalnie bym chyba pomyślał, że to trolling, ale ja Cię kojarzę z jakiegoś innego tagu i Ty jesteś mega ogarniętym ziomkiem. Ty piszesz, że laska przyszła do szkoły ubrana w dół tak jak poniżej? Jak tak to gdzie byl dyrektor?
0