Aktywne Wpisy

Apocaliptorr +145
S@mobojstwo człowieka to dla mnie największy dowód na nieistnienie chrześcijańskiego boga albo jego obojętność. Powiecie, że człowiek ma wolną wolę, tak? Jak jeszcze chodziłem do szkoły, był ze mną w klasie dzieciak, który się z@bił. 12 lat, gnębili go w szkole. Szkolne cwaniaczki namówili 3/4 uczniów przeciwko niemu i zmawiali się, żeby go bić po szkole. Jego rodzice w niczym go nie wspierali. I jak mi odpowiecie na to co się wtedy

mleko23 +292

Mirki jak to jest, że wczoraj czułem się cały dzień wspaniale, do wszystkiego miałem chęci, byłem wyluzowany... A dziś jakby nie ten człowiek. Zupełnie inny nastrój, poddenerwowany, zero koncentracji, jakieś zawroty. Mam tak naprzemiennie. Raz dobrze, raz gorzej. Zrobiłem podstawowe badania z krwi, wszystkie mieszczą się w normach a ewidentnie coś mi tam do końca nie pracuje jak powinno. Mam w czwartek dzień wolnego i chciałbym się bardziej "zdiagnozować". Możecie mi podać co warto zbadać pod kątem takich zmiennych nastrojów? Staram się odżywiać w miarę zdrowo, aktywności fizyczne zachowane a mimo to jakieś odchylenia występują.
#zdrowie i pozwolę zawołać kolegów z #mikrokoksy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: download
Pobierz─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta
─────────────────────
─────────────────────