Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie polecam dowiadywać się w jaki kolwiek sposób (oficjalny/nieoficjalny) ile zarabia "koleżanka" (2 lata doświadczenia vs 10) z biura robiąca tą samą jak niekiedy mniejszą robotę (czekam na komentarze że pewnie jest lepszym pracownikiem, dlatego więcej zarabia. Nie, nie jest. Już o ogarnianiu SAPa, pakietu OFFICE itp. i ogólnym ogarnięciu pracowniczym nie wspominam. Typowa toksyczna (40 lat) obrażająca się na wszystkich za byle co osoba). Humor zepsuty.

Dla wykopowych programistów 15k to są śmieszne pieniądze, ale dla osób związanych z produkcją w wielkim korpo to niezłe zarobki w małym powiatowym mieście.

#pracbaza #zalesie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Ja też nie polecam się dowiadywać, kogo się nie zapytałem to zarabiał więcej na podobnym stanowisku, nawet koleżanka z niższego miała niewiele mniej niż ja, bo była zatrudniona jakoś rok później ode mnie i wtedy już stawki były wyższe a moja w miejscu stała.

· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: A ja polecam dowiadywać się jakie stawki mają inni. Ich niejawność służy tylko i wyłącznie pracodawcy. Swoją drogą, nie rozumiem jak komuś może nie sprawić przyjemności taki pstryczek w nos osobie toksycznej. Ciekawe ile bigosu już narobiła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz