Wpis z mikrobloga

XD Jeszcze pogróżki kacapki zaczęły wrzucać jak widzè. A typ "od piłki" znając życie pluł na Ukraińców w najlepsze, szkoda, że ban taki krótki
  • Odpowiedz
@BayzedMan: Romelu Gutkovskis to sprawiedliwy i miłujący Królową tagowicz, jeśli stajesz przeciwko niemu to stajesz przeciwko zdrowemu rozsądkowi i występujesz przeciwko większemu dobru. Proszę wystosować względem niego przeprosiny inaczej spotka cię los Kewina Komara (uderzysz kogoś przypadkiem na festynie i złamiesz przy tym palce)
  • Odpowiedz
@Smarek37: a oprócz tego tylko piłka przynajmniej z 1 strony bo dalej mi się nie chce czytać. Pewnie mu się portal znudził i walnął w jakimś losowym miejscu coś mocno antyukraińskiego by wyłapać bana i elo. Patent znany na tagu od lat, szybciej pozbędziesz się konta dostając perma niż prosząc Białka o usunięcie.
  • Odpowiedz
@Smarek37: no i co teraz dajecie zakaz wypowiadania się na inne tematy neuropki? Zostawił komentarz pod jednym znaleziskiem i to już powód by nazwać go ruskiem bo nie pochwała w nim Ukraińców w naziolskich naszywkach które kupują na rwody? Przecież nawet się z tym nie kryją i robią biznes na ssmańskich symbolach.
  • Odpowiedz
@Aquamen: typie, za takie komentarze modek sam go wyciął, nikt nie musiał nawet zgłaszać. No normalnym bym go nie nazwał za wyrażanie tych jak to nazywasz "poglądów". Tobie też by się zresztą jakiś terapeuta przydał.
  • Odpowiedz
modek sam go wyciął,

@Smarek37: Chyba nie srałeś, to tak nie działa. Neuropki robią sobie polowania na użytkowników by potem spisywać ich na listy oczerniające. Skąd ten bot wyżej wie kto i za co dostał bana by wkleić ludzi do swojej listy śmierci? A no proste, zbijają się i szukają, jak już znajdą to zgłaszają. Tak zwani ludzie bez życia.Ty też nie masz nic z życia oprócz zbyt dużych palców
  • Odpowiedz
@Aquamen: Siema i jak doszedles wkoncu do tego czy to nasza wojna czy jeszcze nie? xD

no i co teraz dajecie zakaz wypowiadania się na inne tematy neuropki? Zostawił komentarz pod jednym znaleziskiem i to już powód by nazwać go ruskiem bo nie pochwała w nim Ukraińców w naziolskich naszywkach które kupują na rwody? Przecież nawet się z tym nie kryją i robią biznes na ssmańskich symbolach.

@Aquamen:
  • Odpowiedz
@BayzedMan: oczywiście, że nie nasza. Nawet jakby wybuchła w Polsce wojna to ludzie tacy jak ja czy Romelu będą bronić ojczyzny w okopach a ty tysiące kilometrów dalej oczerniał ich w internecie bo mają polskie nacjonalistyczne poglądy.

To są te detale. Nie nadajesz się nawet do łopaty to spędzasz życie na wykopie.
  • Odpowiedz
@Smarek37: Ten fan pilki noznej i rezimu putina wedlug tego co zostalo napisane w linku napisal:

bohater-likwidowal-nazistow-a-probanderowski-sad-skazuje-go-na-wiezienie-wstyd-dla-czeskiego-wymiaru-sprawiedliwosci

https://wykop.pl/link/7201149/czechy-21-lat-wiezienia-dla-czeskiego-snajpera-walczacego-po-stronie-rosjan/komentarz/118660953/bohater-likwidowal-nazistow-a-probanderowski-sad-skazuje-go-na-wiezienie-wstyd-dla-czeskiego-wymiaru-sprawiedliwosci

Dlaczego mnie nie dziwi, ze aquaonuca nie widzi w tym nic zlego? xD
  • Odpowiedz
@Aquamen: no i co, że otagował xd. Jak tu coś wrzucam, to też robię kopiuj/wklej z poprzedniego wpisu. O kurde, teraz jestem neuropkiem cokolwiek to znaczy xd.
  • Odpowiedz
to też robię kopiuj/wklej

@Smarek37: w tej chwili tylko potwierdziłeś moje słowa o zorganizowanej grupie(przez discord który infiltruje) która poluje na dobrych wieloletnich użytkowników.
  • Odpowiedz
@BayzedMan: ciebie tylko dziwi jak prądu nie ma. Dostajesz wtedy ataków paniki bo internet to twój cały świat. Tylko tutaj jesteś zauważalny, tylko to podpiera twój system własnej wartości.
  • Odpowiedz
w tej chwili tylko potwierdziłeś moje słowa o zorganizowanej grupie(przez discord który infiltruje) która poluje na dobrych wieloletnich użytkowników

@Aquamen: a ty nie miałeś mieć jakiś kwitów czasem ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) widzę że masz ale mokre sny
  • Odpowiedz