Wpis z mikrobloga

Mirki i Mirabelki dziękuję wszystkim za szeroki odzew. Odnalazła się pieczarka i przyczepka. Dziś przed północą była już w garażu. Wygląda na to, że nic nie jest uszkodzone. Znalazła się pod lasem prawie 40km od domu, z pustym bakiem, daleko od jakichkolwiek zabudowań i głównych dróg. Mam nadzieję, że ten co się na nią połasił musiał przejść pieszo całą drogę sam.
roman-swoboda - Mirki i Mirabelki dziękuję wszystkim za szeroki odzew. Odnalazła się ...

źródło: 50f2f08e90e34dd3d622d38d48f107d95423c524e7e4198610f62a6bef43b772,w300h194

Pobierz
  • 94
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@roman-swoboda: aż mi się nie chce wierzyć, gratki! Chyba faktycznie ktoś sobie chciał pojeździć, bo nie wierze że to profesjonalni złodzieje byli i że traktor tak długo by "stygnął"
  • Odpowiedz
@roman-swoboda: Odnalazła się sama, czy ktoś puścił cynę? A może nasza wspaniała milicja przeprowadziła akcję na niespotykaną dotąd skalę ( ͡º ͜ʖ͡º) Mam nadzieję, że sprzęt nie został uszkodzony. Ostatnio było że jak nie mogli ukraść wozu to gaśnicę otworzyli w środku aby ślady zamaskować
  • Odpowiedz
  • 18
A nie zostawiłeś czasem tego ciągnika na górce i na biegu bez ręcznego? Zdarzały się przypadki ursusow, ze ciągnik po przełamaniu biegu przez wzgórze odpalał i jechał tak daleko na ile mu paliwa w baku wystarczało xd
  • Odpowiedz