Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
pisze tutaj bo zgubiłem hasło do mojeog konta, szukam auta dla siebie - i to jest cenowo dramat co sie porobiło. do tej pory jezdzilem sedanami ale chciałem zmienić na suva. używanego ok 10letniego. w co warto celować? jaki model sprawdzi się pod moje wymagania - ważne zeby był obszerny, dużo miejsca nad głową (mam ponad 2m), z sporym bagażnikiem (nie chce na pewno suva z paką typu ram gdzie i tak w naszych warunkach mi sie to nie sprawdzi). Woze sporo sprzętu foto/video - myslałem nad Pathfinderem Nissana, lub może Toyota Rav 4. Ale ceny zabijają - za szroty z 2005 z nalotem ponad 300tysi wołają ponad 40koła. Może macie fajne autka na polecenie? #auta #samochody

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: auto w tej kategorii jest popularne a jak cos jest popularne to cena jest wysoka nawet za szroty, kazdy chce jezdzic suv'em, jak ma byc tanio to musi byc kombi, sedan etc
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Bad_Wolf moze byc i 50 aby bylo po prostu auto uzytkowe i nie miało humorków :) dośc juz mam aut które co miesiac mają jakiś problem i a to elektryka w szybach klęka a to zamek się nie otwiera, auto typowo do przemieszczania sie z punktu A do B no i zebym nie musial sie garbic :) kwestia jeszcze cen podzespołów do wymiany - klocki, tarcze
  • Odpowiedz