Aktywne Wpisy

poleccie dla mnie jakis film na weekend. Ma byc klimatyczny, z lat 1980-2005, nie moze to byc film akcji, moze byc z jakas wschodzaca gwiazda
#filmy
#filmy

Bananada +2
Jakbyście mieli teraz komunię to co byście chcieli dostać?
Ja np teraz wolałabym więcej złota niż prezentów jakie sobie wtedy wymyśliłam, bo jest wartość zarówno pieniężna jak i sentymentalna.
#kiciochpyta
Ja np teraz wolałabym więcej złota niż prezentów jakie sobie wtedy wymyśliłam, bo jest wartość zarówno pieniężna jak i sentymentalna.
#kiciochpyta

Połać tym co mówią ze podniesienie stop procentowych oznacza droższe kredyty dla przedsiębiorców co oznacza zwolnienia i spowolnienie gospodarcze. To jest ekonomia 101 ale....
Ja jestem za tym żeby to juz wszystko wywaliło sie na głupi ryj. Poljak musi zrozumiem na wlasnej skorze, na wlasnym glodzie i glodzie swoich dzieci za czym głosował przez ostatnie 8 lat. Poljak musi zrozumieć ze glosowanie za partia która rozdaje pieniądze, ktora w ogole nie inwestuje w R&D, okrada, zaklamuje dane i ktora zapewnia "zerowy vat" pod publiczke powinna przestac istniec.
Im dluzej przedluzamy ten "zloty okres" tym mocniej upadniemy. Dlatego oglaszam PELNA NAPRZOD i PO NAS TYLKO POTOP XD A pozniej mozna sie odrodzic jak Feniks.
(ja i moja rodzina sobie poradzimy, o nas sie nie martwcie)
#nieruchomosci #gielda #pieniadze #inflacja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ja na Giertycha ale jak zmieni okręg wyborczy
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91