Aktywne Wpisy

lubie-sernik +1
Co robicie?
Poznałem 2 tygodnie temu nową osobę w pracy, (pierwszego dnia po kilku minutach "pykło" i sie skumalismy, starsza dziewczyna, świetna klientka, po prostu tak się kumamy w robocie, że wszyscy myśleli bądź myślą, że jestesmy parą bo tak bardzo trzymamy się razem, a ja ją po prostu zajebiscie lubie bo jest [ tego pan nie wytlumaczysz, jest jaka jest ale jest swoja], tylko naiwna i pogubiona... ehhh. Ma posranego faceta, przemocowy zryty

Czy moglibyście być z kobietą 25-28 lletnią która poszła na studia kilka lat później (powoden były problemy rodzinne, osobiste, finansowe) i studiuje np. pielęgniarstwo, stomatologię albo inny wymagający kierunek?
Boję się że do końca życia będę samotna bo nikt nie zechce się z tego powodu ze mną związać.
#zwiazki #mirabelkaszukamirka
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: bycie pielęgniarką to duży red flag więc nie.
@mirko_anonim: skąd ta opinia ze nikt nie chce akurat z tego powodu
Chyba masz jakiś zaściankowy mindset i pewnie myślisz, ze w tym wieku to już powinnaś mieć 2 dzieci i dom a nie studiować.
co to kogo obchodzi serio?
No ale życie to nie jest koncert życzeń i jeżeli poznałbym wartościową kobietę co ciężko pracuje itd to pewnie bym nie wypuścił z
Robienie studiów im poniżej tym bardziej szanuję bo mam poczucie, że im później tym trudniej je ukończyć i wiecie wysiłku to wymaga.
Ciężko mi zrozumieć tak życiowo patrząc na wybór niektórych kierunków jak filozofia (jaka praca po tych studiach?) A tak poza tym to co za różnica?
Chyba masz jakiś obraz świat
Dziecinne przekonanie, ze studia trzeba zrobic bez zadnego roku obsuwy XDDD??
Czy to ze ogolnie sie rozwijasz i jakis robol Cie nie zechce?
Ja bym się bardziej tego obawiał, a nie kiedy na studia poszłaś. DDA, rozbite rodziny, zdradzająca ojca matka/ojciec matkę - tego bym się bał.
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero