Wpis z mikrobloga

#lewandowski dział PR dojeżdżał kwejka za wrzucanie memow z Robercikiem xD ten sam sztab ludzi nie jest w stanie utrzymać Anki i jej zapędów do Hiszpanów. Przecież te zdjęcia to ogromny cios w całą rodzinę, nie dyskutuje o tym tylko wykop ale też duże serwisy internetowe. Nawet jak Robert nie ma nic przeciwko jej tańcom z Hiszpanami to ona powinna mieć trochę instynktu i nie kompromitować go w oczach ludzi i znajomych tym bardziej, że ma gorszy okres w karierze.
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@banan0: nie wiem o jakim zdjeciu mowisz ale dzis widzialem na jakejs duzej stronie tyou gazeta.pl artykul w ktorym spoecjalista od mowy ciala wypowiadal sie na ten temat. czyli masz tracje, dotarlo to juz do mainstreamu a nie tylko na wykopie
  • Odpowiedz
  • 539
@banan0 Tam dział PR ma chyba urlop. Drugi raz powtarzać taką samą aferę to jest cyrk xD Była odnowa przysięgi małżeńskiej to i jest ponowna afera bachatowa. Baba się zerwała z łańcucha.
  • Odpowiedz
dział PR dojeżdżał kwejka za wrzucanie memow z Robercikiem xD ten sam sztab ludzi nie jest w stanie utrzymać Anki i jej zapędów do Hiszpanów.

@banan0: oni nie są od tego żeby trzymać na smyczy państwa L. tylko żebyśmy my siedzieli cicho. Masz klikać i się ekscytować a nie zadawać niewygodne pytania i krytykować
  • Odpowiedz
@kam966: PR może specjalnie każe jej tak działać- bo pozuje na kobietę wyzwoloną, a najważniejsze jest żeby media mówiły- nie ważne jak ale żeby było o niej głośno. Z drugiej strony to zero godności i szacunku do męża, który jest już na końcu swojej kariery piłkarskiej.
Najlepiej zrobił Cristiano- nie chciał żony w najważniejszym momencie kariery, a chciał dziecko to wybrał sobie najbliższą genetycznie surogatkę do urodzenia mu dziecka. Jak
  • Odpowiedz
te zdjęcia to ogromny cios w całą rodzinę

@banan0: nic śmieszniejszego już dzisiaj nie przeczytam XDDDDD
Dziewczyna chciała pójść sobie na jakieś zajęcia z tańca a incelskie przegrywy już widzą potworny rozłam w rodzinie XDDDDD
  • Odpowiedz
Dziewczyna chciała pójść sobie na jakieś zajęcia z tańca a incelskie przegrywy już widzą potworny rozłam w rodzinie
@anonimek123456: Pokazałem fotki z bachaty swojej różowej i powiedziała że to jest #!$%@? i w dupie jej się nie mieści mieć taki brak szacunku do swojego męża, potem wysyłała je koleżankom i razem #!$%@?ły na Ankę.

No tylko że moja różowa jest Francuzką więc między nią a polskimi szonami jest pewna różnica
  • Odpowiedz
@anonimek123456: To jest wykop - kobiety ku.., nic tylko chcą hiszpanów i czarnych, a w związku to jest tylko jeden konkretny sposób tañca dozwolony. Niby się spodziewałem, a i tak jestem zaskoczony. Pomijam już fakt, że ostatni raz jak sprawdzałem to istotne jest tylko i wyłącznie zdanie małżonków co dla nich jest ok a co nie
  • Odpowiedz