Jakiś czas temu Mireczki się obsrytkały jak z ciężarówki spadł jakiś element i uderzył w osobówkę. Kierowcę to najchętniej by wieszały na stryczku. Czy z taką samą reakcją spotka się kierowca osobówki z którego wypadł metalowy klin pod koła i uderzył w szybę ciężarówki?
Biedny. A co myślisz o tych debilach z a2 którzy #!$%@? fajerwerki na pełną skalę? Autostrada zamknięta co najmniej do soboty, dziesiątki samochodów uszkodzone odłamkami, dwa trupy.
@wezsepigulke: Nie spotka się, bo miernoty z wykopu najpierw musiałyby wyjść z piwnic i zdać prawo jazdy, ale nigdy tego nie zrobią, bo boją się własnego cienia, więc są jedynie mocni w gębie na wykopie i leczą swoje kompleksy na ludziach, którzy nauczyli się jeździć czymś większym niż ich własna ręka.
@rolnik_wykopowy: O tak, największe osiągnięcie żwirowców, nauczyli się kręcić kołem ( ͡°͜ʖ͡°) Mamy padać na kolana i wybaczać ich debilizmy, bo bułki, wędliny itp.
@wezsepigulke dokładnie taki klin, wypadł na autobanie w Niemczech z ciężarówki. Moja żona wjechała na niego z prędkością 120 km/h. Z alufelgi zostały tylko kawałki trzymane w całości przez oponę. Straty wg. rzeczoznawcy na 10 k€. Jeszcze dwa inne samochody wpadły na to gowno. Całe szczęście ta ciężarówka to była nauka jazdy z mojego miasta. Kierowca był instruktor i właściciel, na szczęście zauważył co się stało i zatrzymał się. Ubezpieczenie od
#polskiedrogi #prawojazdy #smiertelnewypadki #bekaztransa #zycietruckera
@fishery: Jakiś link można prosić?
@wezsepigulke: oczywiście, jak ktoś nie potrafi ogarnąć auta na tyle, żeby nic z niego nie odpadło podczas jazdy to nie powinien prowadzić
@wezsepigulke: chyba Cie #!$%@?ło, tutaj hejt tylko w kierunku większego xd
@wezsepigulke: Nie spotka się, bo miernoty z wykopu najpierw musiałyby wyjść z piwnic i zdać prawo jazdy, ale nigdy tego nie zrobią, bo boją się własnego cienia, więc są jedynie mocni w gębie na wykopie i leczą swoje kompleksy na ludziach, którzy nauczyli się jeździć czymś większym niż ich własna ręka.
@wezsepigulke: chyba sobie coś wymyśliłeś
@wezsepigulke: https://youtube.com/watch?v=-zLAF02Oxis&start=4s
Z alufelgi zostały tylko kawałki trzymane w całości przez oponę. Straty wg. rzeczoznawcy na 10 k€. Jeszcze dwa inne samochody wpadły na to gowno. Całe szczęście ta ciężarówka to była nauka jazdy z mojego miasta. Kierowca był instruktor i właściciel, na szczęście zauważył co się stało i zatrzymał się. Ubezpieczenie od