Wpis z mikrobloga

Witajcie. W sumie to pierwszy raz piszę na Mikroblogu o temacie, który założyłem, ale content przyrodniczo-paleontologiczno-dokumentalny nie cieszy się dużym uznaniem i jeszcze nai jedna z moich prób spopularyzowania zagadnienia związanego z dokumentami nie znalazła się na stronie głównej. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak wiec zawołam po tagach #dokument #dinozaury #paleontologia i #paleontologiaboners z zapytaniem, czy takie materiały Was interesują. Próbowałem już pokazać Wykopkom "Wędrówki z Dinozaurami" i podobne dokumenty sprzed lat, a ostatnio nawet dokument o ptakach, "Makrokosmos", który w tym roku obchodził swoje 22 urodziny. No i wszystko pozostało w Wykopalisku... Może źle do tego podchodzę, może tutaj tylko śmieszne kotki należy wrzucać albo tematy okołopolityczne - nie wiem. Wiem natomiast, że mój temat o nowym dokumencie, który realizuje dla Netfliksa Steven Spielberg, a którego to dokumentu narratorem będzie Morgan Freeman to chyba moja ostatnia próba powalczenia o Główną materiałami tego typu.( ͡° ͜ʖ ͡°) Wychowałem się na "Wędrówkach z Dinozaurami" i chciałem trochę tego typu produkcje spopularyzować, bo zaczynają się znowu pojawiać, ale nie obchodzi to zbyt wielu Wykopków. A szkoda.

https://wykop.pl/link/7198139/spielberg-i-morgan-freeman-robia-dokument
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach