Wpis z mikrobloga

ale chyba ten co udziela wywiadu nie kłamie

@neurotiCat: Skąd takie założenie? Ja nie jestem w stanie zweryfikować, co to za typ i czy na przykład nie dostał sporego pliczku banknotów za klepanie, co Stonoga by chciał. Zakładanie, że mówi prawdę jest naiwne. Skoro wszyscy niby kłamali, dlaczego Stonoga nie może? Dlaczego ten typ nie może? Bo pokazał twarz? Ludzie w Dlaczego ja też pokazują swoje twarze w absurdalnych i
  • Odpowiedz
Stonoga oceniający po 'slava ukrainie', czy ktoś włada jez. rosyjskim, czy ukraińskim. Paradne. Garść statystk za Rzeczpospolitą. W 2022 popełniono ok. 12,4 tys czynnów kryminalnych wśród 4695 podejrzanych jest 2288 osób z Ukrainy, 901 Gruzinów 277 Białorusinów( pierwsza trójka). Z tym, że legalnie Ukraińców w Pl jest ok. 1.5 mln, a Gruzinów 22 tys. Co stanowi 4 % podejrzanych do obecnie zamieszkałych w Pl Gruzinów, dosyć sporo. Dla porównania Ukraina to 0,15
  • Odpowiedz
@neurotiCat: Dobra wysłuchałem całości i powiem, że jeśli jest to prawda i pociągnie to dalej i po wysłaniu ich do lekarza, zrobieniu obdukcji łatwo będzie znaleźć policji tych brakujących ludzi którzy według Stonogi mówili po ukraińsku. Policja spisała 10 Gruzinów którzy musieli się z nimi znać. Tak czy inaczej wyszło z tego co mówią, że i policja i pogotowie podeszli do tego jak do zwykłej szarpaniny szczeniaków z którą nikomu
  • Odpowiedz
Sorry, ale w czasach dezinformacji takie źródło jest równie dobre jak każde inne.

@gryyyn: Tutaj jest problem, dla ludzi kazdy portal informacyjny kłamie, ale jakiś random z internetu ktory nie ma zadnych dowodow ani odpowiedzialnosci za swoje slowa, pojawia sie, mowi cokolwiek i zapada sie pod ziemie to juz wiarygodne zrodlo informacji, a dlaczego? Bo pasuje pod tezę. Tysiąc autorytetów wraz ze zrodlami moze mowic cos innego, ale jakaś Karyna
  • Odpowiedz