Wpis z mikrobloga

• 0
27.08 jeszcze pół Polski a 28.08 już tylko wielkopolska - to czas kiedy dodawałeś czy dostępność na bieżąco?

@haabero: to jest data aktualizacji danych z danego oddziału, najstarsze dane są ze Szczecina i Rzeszowa (4 sierpnia).
  • Odpowiedz
@Nutaharion: Olsztyn możesz wykreślić cały, powtarza się sytuacja tak jak wcześniej. Niestety, jak zwykle coś podejrzewałem, ale w piątym punkcie Pani mnie utwierdziła. Przedstawiciele zbierają zdrapki w celu „relokacji do lepszych punktów”. Założę się, ze nie trafiają już do sprzedaży. Byłem w galeriach i punktach Lotto z dużym ruchem, przy ruchliwych ulicach. ZERO.
  • Odpowiedz
  • 1
wczoraj wieczorem jeszcze cały Wrocław był teraz nuz nic, błąd czy aktualizacja?

@chinskizwiad: właśnie dostałem i naniosłem na mapę świeże dane z oddziału Wrocław. Wygląda na to że ktoś objechał okolicę i wykupił dosłownie wszystko ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Nutaharion: Wiesz co?
Super akcja i szanuję bardzo za postawę i pomoc wszystkim ale Twoja robota idzie na marne bo np. w Starogardzie Gdańskim ze wszystkich punktów zdrapki przedwczoraj zabrał przedstawiciel TS (tak powiedziały panie ekspedientki).

Także po ciulu akcja, że wycofują te zdrapki sami pracownicy Totalizatora Sportowego i to 2 tygodnie przed końcem!

Specjalna perfidna zagrywka...
  • Odpowiedz
  • 1
Wiesz co?

Super akcja i szanuję bardzo za postawę i pomoc wszystkim ale Twoja robota idzie na marne bo np. w Starogardzie Gdańskim ze wszystkich punktów zdrapki przedwczoraj zabrał przedstawiciel TS (tak powiedziały panie ekspedientki).

Także po ciulu akcja, że wycofują te zdrapki sami pracownicy Totalizatora Sportowego i to 2 tygodnie przed końcem!

Specjalna perfidna zagrywka...
  • Odpowiedz
  • 0
czy zostały nagrody mniejsze czy tylko dwie największe tzn takie jak 5 tys 50 tys?

@kulukaj: z takich większych zostają jeszcze do wydrapania:
1 x 50 000 zł
12 x 5 000 zł
72 x 1 000 zł
  • Odpowiedz