Wpis z mikrobloga

@Nutaharion: taka dygresja. Oglądałem ostatnio mr. beast i kupił on losów za 1mln $ i okazało się, że odzyskał ponad 700tys u nas pewnie jakby 25% było to trzeba by się cieszyć bo pewnie w okolicach 20% albo mniej
  • Odpowiedz
@Tapirro: yup a swoją drogą świąteczne odliczanie było lepsze bo można było wygrać 1mln a tu tylko 600tys i co prawda kupiłem tą krzyżówkę 1 ale bez szaleństw tym razem.
  • Odpowiedz
  • 0
taka dygresja. Oglądałem ostatnio mr. beast i kupił on losów za 1mln $ i okazało się, że odzyskał ponad 700tys u nas pewnie jakby 25% było to trzeba by się cieszyć bo pewnie w okolicach 20% albo mniej

@kwaz1: nie jest aż tak źle, obecnie w zależności od zdrapki do graczy wraca od 56% do 68% łącznej ceny losów przeznaczonych do sprzedaży [̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅]
  • Odpowiedz
  • 7
świąteczne odliczanie było lepsze bo można było wygrać 1mln a tu tylko 600tys

@kwaz1: no i "Świąteczne Odliczanie" miało lepszą formułę do drapania i drapało się je akurat w okresie bożonarodzeniowo-noworocznym więc i atmosfera była lepsza ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mapa zdrapki "Świąteczne Odliczanie" została odwiedzona ponad 400 000 razy, mapa "Wielkiej Krzyżówki" ma dopiero lekko ponad 20 000. Raczej na przebicie sukcesu ŚO nie ma
  • Odpowiedz
@Nutaharion: Kolejny raz do ciebie to napiszę: gościu robisz więcej dla marketingu lotto niż całe ich działy i ich reklamy, które niektóre wchodzą w cenę bańki. Zgłaszaj się do centrali po pensję i zaraportuj, że warto by wszelkie informacje np. co do dostępności paczek były w 100% dostępne graczom.
  • Odpowiedz
@miszczu90: Tylko że praca wykonywana przez OPa nie do końca jest na rękę Totalizatorowi Sportowemu, bo np. OP często podpowiada których zdrapek już nie kupować, bo nie ma już w nich głównych wygranych.
  • Odpowiedz