Wpis z mikrobloga

A i tak, mam filtr ustawiony do 30 lat bo po 30 to ściana. Facet dopiero po 30 ma wartość. Kobieta ma do 30. Deal with it.

@mirko_anonim: ech... tak spalić baita na sam koniec... ilu widujesz na ulicach facetow 30+ lat z kobietami 18 - 23 lata? Bo ja w ogole, ciekawe dlaczego? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: 28 lat to juz - wg Twoich slow - zbliza sie do sciany, wiec rozumiem, ze z nia zerwiesz za 2 lata? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) zdajesz sobie sprawe, ze jesli nie jestes naprawde przystojny i naprawde bogaty (a nie jestes bo tacy faceci maja przyjemniejsze sposoby na spedzanie wolnego
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

nie zrycie sobie bani

Mylisz rezultat z przyczyną. Zryta bania jest pierwsza, a jej konsekwencją jest spory bodycount.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @przegryw162cm no to się dziw bo i jestem przystojny i bogaty i przeglądam sobie wykop pomiędzy jednym klientem a drugim. Mam tyle pieniędzy że nie musiałbym pracować już ale muszę sobie jakoś zapełniać czas a wykop to dobra rozrywka plus może komuś przekażę jakąś durna prawdę życiowa.

I nie, jakbym poznał wartościowa różowa która jest normalna i ma 28 lat to bym z nią planował całe
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Zgoda, ale dodam jeszcze, że facet nie powinien sygnalizować na początku znajomości że wysoki bodycount to jakiś problem i w ogóle się o niego pytać przed zdobyciem zaufania. Wtedy laska wiadomo przyjmie pozę niewinnej dziewczynki i będzie kłamać. Powinien sygnalizować, że w sumie wszystko mu jedno, albo nawet wręcz odwrotnie. Może samemu zasugerować, że zrobił coś "szalonego", laskom coś takiego często rozwiązuje język i zaczynają się spowiadać ze
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Największy chad jakiego znam, który dymał z setkę dziewczyn, w tym swoich kolegów, jakieś mamuśki, nauczycielki, w wieku chrystusowym znalazł sobie młodą partnerkę 23 letnią i uwaga- dziewicę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niedługo biorą ślub. I powiedział mi, że nigdy by na żonę nie wziął takich, które zaliczał.

Więc drogie panie piękne, zrobiono was w balona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim 23 lata i dziewica to spory redflag jak dla mnie. W sumie jak skończyć 30 i nie posiadać żony.
Oczywiście pisze tylko o rynku matrymonialnym podejściu do związków itp.
  • Odpowiedz