Wpis z mikrobloga

@mk321: uwaga uwaga juz ci tlumacze, bo widze nadal nie znalazles czasu, zeby znalezc to w necie, tylko srasz tu swoim wysrywem, az #!$%@?

Gosc dostal wiecej, bo alkohol pogarsza twoja sytuacje przy popelnianiu wykroczen, laska dostala mniej, bo byla trzezwa, dziwi mnie tylko roznica miedzy kwotami, wiec skoncz wyciagac slowa z kontekstu i zajmij sie czytaniem
@Sants1 bo są imbcylami. To jest sort ludzi jak janusze na budowach. Od małego programowane zachowania. Sami przecież nie będą używać mózgu żeby określić co jest moralne, co jest cnota w swoim zawodzie. Muszą powtarzać wyrobione schematy - panna, to łagodnie kwiatkiem
Dlaczego mezczyzni to takie kur.wy ? Szczególnie policjanci, którzy powinni stać na straży prawa

@Sants1: ro nie nowość, że policja karze mężczyzn w srednim wieku surowiej, szczególnie gdy sprawca jest pod wplywem. Z jakichs powodów takich osobników szczególnie nienawidzą, może to jest związane z problemami jakie na co dzien stwarza "pijana patola na dzielni", pozniej odpowiedzialnoscią zbiorową pojada nawet po trzezwym wujku Staszku którego pierwszy raz widzą, kobieta jednak ma szansę
@Basiura89: Dlaczego kukold?
@Protectorx: Co zatem proponujesz?
Tak w ogóle, to faceci wszędzie dają tak się traktować.
@Chehu: Podejrzewam że nawet jakby wystawił, to i tak nic by to nie dało
@Reynolds Ale co w tym jest złego?. Tak jest w większości państw na świecie..

I wbrew pozorom ipkis123 dobrze pisze. Warto tym zainteresować media. O kobietach nonstop mówią, a o kwestiach mężczyzn ani słowa.
Jak nie chcecie się
@JanParowka: Dlaczego mezczyzni to takie kur.wy ? Szczególnie policjanci, którzy powinni stać na straży prawa. Przecież państwu by sie to opłacało żeby babom wlepiać mandaty. A chyba ze 2137 historii słyszałem w zyciu jak baba spozniona przyjezdza do pracy i "sluchajcie zlapala mnie policja no i ja udaje taka glupiutka dalam policjantowi mojego instagrama bo pytal i nie dostalam mandatu". Przeciez to jest jakies szalenstwo.

@Sants1: Bo do policji wiekszosć