Aktywne Wpisy
Kurna ludzie, ale co jest złego w zmianie zdania? Tylko bezrefleksyjne głąby nie wyciągają wniosków z życia i doświadczeń #debata

vieniasn +376
i tak to jest na tym rynku samochodów używanych
źródło: temp_file5675835906659806530
Pobierz

Historia z zeszlego tygodnia jak probowalem wyjsc z #samotnosc i dostalem po glowie po raz n. Mam juz dosyc ludzi i wypinam sie na nich.
intro: Za dziecka bylem bardzo gruby, na studiach wzialem sie za siebie i schudlem. Wygladam dobrze ale s---------a mentalna bycia wysmiewanym grubasem zostala. Po studiach poszedlem do pracy i jakos to sie juz kreci od 10 lat. Zmiana miasta, zmiana pracy i zero znajomych juz od lat.
Od jakis dwoch lat potwornie doskwiera mi samotnosc wiec postanowilem ze trzeba cos zmienic bo bedzie tylko gorzej. Ludzie z pracy probuja wyciagnac pomocna reke do mnie i mnie zapraszaja na jakis squash, aquapark, bieganie i za kazdym razem odmawiam ale w zeszlym tygodniu powiedzialem OK. Postanowilem pojsc z nimi do aquaparku i na szamke.
W aquaparku fajnie, cos tam pogadalismy az moj szef do mnie "Ej ale jak teraz idziemy na szamke to anonim nie bierz juz tofu bo i tak juz za duzo tego jesz a slyszales ze od tego c---i rosna? Huehue". Przez to ze bylem gruby jak bylem maly to mam ginekomastie z ktora walcze od 10 lat ale gruczoly robia swoje.
Pierwszy raz wyszedlem wsrod ludzi od 2 lat i JEB po mordzie. Oczywiscie na szamke juz z nimi nie poszedlem.
Nie cierpie ludzi. To nie byl pierwszy ani ostatni raz ze ktos mi ot tak dokucza. Mam twarda skore ale po prostu mam juz dosyc. P------e wszystkich. Nie chce mi sie juz walczyc
#przegryw #samotnosc #depresja
Wiem ze moge cos z cyckami zrobic ale Nie chce mi sie wywalac 10 kafli by to usunac.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Niech sie nauczy dystansu! XD
Albo np dziewczyna z tindera ktora na drugiej randce do mnie "Oj anon, ale slabo bys wygladal z lysa glowa ale to chyba lepsze niz te zakola".