Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Historia z zeszlego tygodnia jak probowalem wyjsc z #samotnosc i dostalem po glowie po raz n. Mam juz dosyc ludzi i wypinam sie na nich.

intro: Za dziecka bylem bardzo gruby, na studiach wzialem sie za siebie i schudlem. Wygladam dobrze ale s---------a mentalna bycia wysmiewanym grubasem zostala. Po studiach poszedlem do pracy i jakos to sie juz kreci od 10 lat. Zmiana miasta, zmiana pracy i zero znajomych juz od lat.

Od jakis dwoch lat potwornie doskwiera mi samotnosc wiec postanowilem ze trzeba cos zmienic bo bedzie tylko gorzej. Ludzie z pracy probuja wyciagnac pomocna reke do mnie i mnie zapraszaja na jakis squash, aquapark, bieganie i za kazdym razem odmawiam ale w zeszlym tygodniu powiedzialem OK. Postanowilem pojsc z nimi do aquaparku i na szamke.

W aquaparku fajnie, cos tam pogadalismy az moj szef do mnie "Ej ale jak teraz idziemy na szamke to anonim nie bierz juz tofu bo i tak juz za duzo tego jesz a slyszales ze od tego c---i rosna? Huehue". Przez to ze bylem gruby jak bylem maly to mam ginekomastie z ktora walcze od 10 lat ale gruczoly robia swoje.

Pierwszy raz wyszedlem wsrod ludzi od 2 lat i JEB po mordzie. Oczywiscie na szamke juz z nimi nie poszedlem.

Nie cierpie ludzi. To nie byl pierwszy ani ostatni raz ze ktos mi ot tak dokucza. Mam twarda skore ale po prostu mam juz dosyc. P------e wszystkich. Nie chce mi sie juz walczyc

#przegryw #samotnosc #depresja

Wiem ze moge cos z cyckami zrobic ale Nie chce mi sie wywalac 10 kafli by to usunac.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: może właśnie dlatego, że mało wychodziłeś ludzi to nie nauczyłeś się dystansu do siebie. Żart rzeczywiście nieodpowiedni, bo uderzył w kompleksy, ale nie na tyle, żeby sobie pójść. Warto też bezpośrednio powiedzieć, że sory mordo, ale mega niemiłe i zazwyczaj żarty się kończą, a tak to jeszcze możesz to usłyszeć
  • Odpowiedz
@Koksixk: Ja bym dodał, że żart generalnie nie na miejscu ale skąd ktoś ma wiedzieć, że anon ma jakieś kompleksy na punkcie wagi skoro sam wspomniał, że teraz wygląda dobrze?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Koksixk: Ok to nastepnym razem jak z nimi pojde to powiem do szefa "O kurde nie widzialem gdzie jestes bo jestes taki niski. Wiesz zeby urosnac to trzeba bylo jesc za dziecka wink wink"

Niech sie nauczy dystansu! XD

Albo np dziewczyna z tindera ktora na drugiej randce do mnie "Oj anon, ale slabo bys wygladal z lysa glowa ale to chyba lepsze niz te zakola".
  • Odpowiedz