Wpis z mikrobloga

Zacząłem biegać od 7 sierpnia tego roku, biegam codziennie czy to piątek czy świątek. Przy wzroście 178cm i 94kg, wynik jest następujący z dnia dzisiejszego:

#bieganie

PS
Co oznacza ten #skrypt i #statystyki ?
Przy dodaniu skryptu, a później jak kliknę statystyki to wyskakuje jakaś pusta ramka.
masqar - Zacząłem biegać od 7 sierpnia tego roku, biegam codziennie czy to piątek czy...

źródło: temp_file4274472041844018319

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@pilkarskiswir Tak, domyślam, że może mi się już nie udać jak 15 lat temu... Jestem już sporo starszy od tego czasu, ale... te 15 lat temu ważyłem 85kg i przy samozaparciu schudłem wtenczas do 74kg przy umiarkowanym posiłku bez diety.
  • Odpowiedz
@masqar: Masz bardzo wysokie tętno jak na takie tempo. Idź profilaktycznie sobie zbadać serce. Jak chcesz schudnąć to trzymaj się 1 strefy tętna. W garminie w każdym treningu sobie zobaczyć ile czasu byłeś w każdej ze stref.
  • Odpowiedz
@masqar: w garminie wygeneruj sobie plan treningowy tylko jakiś lekki. Biegając codziennie zajedziesz kolana i tyle będzie z tego. Tętno masz ok a nawet niskie jak na tę wagę. Bezpieczniej by było rowerem te kalorie palic a jak zejdziesz ponizej 90kg to powoli bieg wprowadzać.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Kibix Tak zrobię, i apropo rowera, to jak kształtował by się taki trening odnośnie dystansu? Jakie odległości robić dziennie i jakim tempem. Bo jak co bądź - pytam się, dlatego, że jeszcze z takimi treningami nie miałem styczności i doświadczenia.
  • Odpowiedz