Aktywne Wpisy

Skallagrimsson +581
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Polasz +904
Lecę samolotem i sparowało mnie w szachach z gościem przede mną, a on nie wie, że widzę jego planszę. Trafiony-zatopiony (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#szachy
#szachy
źródło: temp_file5113192154248505059
Pobierz

@Mateusz_Jakub_Andruszkiewicz: hahahahahahaha jakie to typowe dla prawaczka, to konto nadal zbanowane? Zrobiłeś multi? hahahaha
@Mateusz_Jakub_Andruszkiewicz: Czyli kolejny banik, tym razem za multikonto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-co myślisz o jedzeniu psów?
-czy 8 latka po miesiączce może współżyć z dużo starszym facetem za zgodą matki?
-czy dopuszczalne jest wysyłanie kogoś do wiejskiej baby zamiast do lekarza w ramach bonu medycznego?
źródło: temp_file5384504348987887641
Pobierzobrazek fajny pożyczam.
Sprzedaj się jako kandydat w trzech zdaniach.
#moderacjacontent
1. Dlaczego dołączyłeś do prorosyjskiego ugrupowania?
2. Czy popierasz umieszczanie znajomych i żon na listach wyborczych Konfederacji, nawet jeżeli te osoby nie uczestniczyły w budowaniu struktur?
3. Czy likwidacja "immunitetu doktorskiego" Sławomira Mentzena pomogłaby mu odpowiadać na pytania wyborców?
@Mateusz_Jakub_Andruszkiewicz: nie zapomnij być urażony za każdym razem gdy cię zmisdżęderują. IMO helikopter bojowy zaimki fiu/fiju byłby ciekawszy.
@Mateusz_Jakub_Andruszkiewicz: cóż typowy prawa prawak dostaje bana, usuwa konto i zakłada nowe ¯\(ツ)/¯
#andruszkiewicz to mi się kojarzy tylko z tym, z resztą podobna psychoprawica XD
źródło: comment_7GAM24asBf3GgZHnhQHKpWKvTXjDHw3o
Pobierz1. Mam 7 tygodnin żeby m. in. Ciebie przekonać
2. Nie będę odpowiadał na szybko bo to nic nie da tak na prawdę.
3. Obecnie średnio zarabiam lepiej niż podstawa poselska i działając od 2010 roku w różnych prawych partiach moją motywacją nie są pieniądze co niestety zdarza się w więkrzosci przypadków. A szkoda.