Aktywne Wpisy
NightWing +321
Ale mnie barberka urządziła :(. Kark zjechany na maksa, przez brak umiejętności obsługi trymera. Pani Ania zwaliła to na moją skórę i że tak często u innych klientów się zdarza. Po czym skasowała mnie za wizytę. W domu jak zobaczyłem te ślady to przecież to wygląda jakby mnie ktoś nożem zaatakował. Szefowa powiedziała, że do godziny ślady zejdą xd. Poprosiłem o zwrot kasy to sobie kupię chociaż octenisept.
#!$%@? nigdy więcej barberów.
#!$%@? nigdy więcej barberów.
Pasterz30 +553
O, okazało się ze ci co pobili Polaków w Warszawie to Gruzini a nie Ukraińcy. Nie wiem czy Policja wie ale wykop pe el wydał już wyrok i musza zostać deportowani na front xD Jesteście pożytecznymi idiotami na usługach ruskiej propagandy.
#ukraina #bekazpodludzi #rosja #wojna
#ukraina #bekazpodludzi #rosja #wojna
@Docent_Jan_Mula: Skoro to był trzeciorzędny temat to czemu #!$%@? z list tę typiarkę od jedzenia psów? Trzeba było zostawić skoro na nikim nie robił wrażenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież ja dobrze wiem, że wykopowi konfiarze to sekciarze, dla których nie ma niemożliwego fikoła do zrobienia w obronie swoich idoli. Za bardzo sobie schlebiasz, myśląc, że uważam, że twój konfiarski mózg jest jeszcze do odratowania. Co najwyżej służycie za wątpliwą etycznie rozrywkę, coś jak śmianie się z dziecka
@SuperN0vak: Wrzask konfiarzy, którzy od kilku dni próbują zlekceważyć, zbagatelizować, racjonalizować ten temat - pokazuje jasno, że jest to gigantyczny fail kampanijny.
Nikt kto #!$%@? o zabijaniu psów na mięso nie wzbudzi sympatii wśród wyborców - to, że memcen pytany o te kwestie w wywiadzie z Jaruzelską wił się jak
Btw, szkoda, ze memcen i sośnierz też nie zostali wykreśleni z list - sławek w temacie psiego mięsa nabrał wody w usta, a sośnierz twierdzi, że niczym nie różni się od krówki więc bądźmy konsekwentni :D