Aktywne Wpisy
Richtig_Piwosz +44
Wczoraj znowu odwiedziliśmy castoramę ;)
#pokazpsa #patologiazmiasta na "zakupach" ;)
Korzystając z okazji wołam największych pieniaczy: @jankowalski811: @LosoweKontoLosowegoWykopowicza: @Atsawed: @dktr:
Panowie ostatnio dostali takiego zwarcia że pewnie nadal ich trzyma.
#pokazpsa #patologiazmiasta na "zakupach" ;)
Korzystając z okazji wołam największych pieniaczy: @jankowalski811: @LosoweKontoLosowegoWykopowicza: @Atsawed: @dktr:
Panowie ostatnio dostali takiego zwarcia że pewnie nadal ich trzyma.
sinuh +357
#bankowosc #ekonomia #it #filipiny
wytłumaczę wam całą akcję.
150 zł po groszu to było 15 tys przelewów. w tym czasie tylko BZ WBK oferował import transakcji z pliku dla klientów indywidualnych. założyłem więc specjalnie tak konto i w excelu zrobiłem pliczek potem szybko na txt i gotowy.
BZWBK płacił za transakcje do kiru parę groszy więc byli stratni może że 600 a może 900 zł. inaczej TPSA która płaciła za przyjęcie płatności
Kulminacja w weekend
Natychmiastowe przelewy im się nie opłacają, a po co to komu? Dopóki nie przestańcie korzystać z tych #!$%@? banków dopóty nic nie ugracie, jest sporo alternatyw, z którymi Polski rząd nie ma nic wspólnego
każdy bank na koniec dnia jest wyzerowany, hajs siedzi w NBP bo oni płacą overnight :)
na tym zarabia bank, jeśli chodzi o odroczenie płatności na dzień następny.
tak samo jak u nas masz od razu jak ten sam bank xD
Komentarz usunięty przez autora
Jednak, jak się poszuka to i możesz błyskawiczne przelewy mieć za darmo.
Wystarczy konto w Santander lub Revolut.
Oba te rozwiązania, w darmowych kontach mają darmowe przelewy ekspresowe.
Apka jest średnia, mialem subkonto na dziecko i w apce go nie widać, musiałem się logować przez stronkę. Dodawanie zdefiniowanych adresatów też tylko przez stronkę, chociaż nie wiem jak