Aktywne Wpisy

maybe +2032
Właśnie przyjechał do mnie znajomy z Polski, a że piątek, to otworzyliśmy wino. Potem jedziemy na strzelnicę jego autem. Pozdrowienia z #emigracja Trzymajcie się tam jakoś w tej Polsce!
#pokazmorde #afera #pdk #wypadek #heheszki #polskiedrogi
#pokazmorde #afera #pdk #wypadek #heheszki #polskiedrogi
NoKoments +252

W jednym wywiadzie z Korwinem mamy:
- "85% ludzi do debile, 15% ELIT wyjechało za granicę"
Jakieś tam procenciki i cyferki z dupy, w zależności od czasu trwania wywiadu trochę się zmieniają.
- "DEBILE nie powinni uczyć się z normalnymi dziećmi"
Ci "DEBILE" są ludźmi albo niepełnosprawnymi, albo niepełnosprawny intelektualnie, albo poprostu głupszymi od reszty w zależności co ślina korwinowi na język przyniesie.¯\(ツ)/¯
- Dalej gada, że każdy rodzic powinien móc decydować czy posłać dziecko do szkoły czy nie, jak również o tym w jakim wieku powinno chodzić do szkoły i rodzice powinni decydować czego się uczyć.
Wystarczy kilka szarych komórek i chwila użycia ich żeby to wypunktować. Powrót analfabetyzmu gwarantowany.
- "Wojna jest normalnym stanem rzeczy, to nie jest żadna zbrodnia"
Oczywiście wojny były i są, natomiast kiedyś holokaust i zagłady żydów też były normalnym stanem rzeczy.
- "Wolałbym żeby pedofil poklepał moje dziecko po pupie, niż posłać ja na lekcje edukacji seksualnej"
Klasyczek dla wytrwałych korwinistów xD
- Zełeński jest dyktatorem, ukraińska opozycja siedzi w więzieniach.
- Rzeź w Buczy to robota Ukraińców
- Ukraińscy żołnierze popełnili zbrodnie wojenną chowając się w budynkach cywilnych, a biedni Rosjanie byli zmuszeni tam strzelać rakietami
- Dzisiaj pracuje 700k urzędników, tak naprawdę wystarczyło by 1000 albo 1500.
Jakieś tam cyferki rzucone losowo bez potwierdzenia w faktach, liczbach, statystykach xD, dlaczego 1000 a nie 500 albo 1 monarcha np. no nie wiem może za dużo wymagam.
Z innych ciekawostek z serii Korwin bawi uczy:
- Jąkanie jest zaraźliwe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Jak ktoś nie ma nóg to niech pracuje w chłodni bo przynajmniej mu nogi nie odmrozi
- Jak nie masz węchu to idź pracować w smrodzie bo ponoć dobrze płacą
- Kobiety poważają tylko dwie instytucje - wojsko i kościoł bo tam nie ma kobiet
Panie Mentzen, proszę wyciągnąć J.E. wczc. Korwina-Mikke z szafy bo już długo nic nie gadał, a przecież nie może być wyborów bez protokołu 1% procent.
#konfederacja #bekazkonfederacji #korwin #bekazprawakow
@Noniusz: Ty tak na poważnie?
Analfabetyzm w dzisiejszym, cywilizowanym świecie?
Chcesz zrobić z Polski pośmiewisko na cały świat, kraj-skansen w którym zauważalny procent obywateli nie umie pisać i czytać?
@TypowyZakolak Czyli argument "bo co ludzie pomyślą". No to wyobraźmy sobie teraz że w całym cywilizowanym świecie 30% ludzi nie potrafi czytać i pisać. W czym i komu to przeszkadza? Myślisz że bez umiejętności składania literek w słowa, te dolne 30% społeczeństwa będzie jeszcze głupsze niż jest teraz?
I dzisiaj możesz mówić, że nie potrafimy czytać ze zrozumieniem bo łapiemy się na prostych błędach, słabym
@Sin-: A dla jej polityków problemem jest to wyksztalceni ludzie potrafiacy krytycznie spojrzec na ich #!$%@? i wytknac ich bledy, dlatego taki Bosak ktory nie dal sobie rady na 3 roznych kierunkach, nie pracował nigdzie tylko pobiegł prosto do polityki bedzie mówic ze studia to nic nie dają i nie rozwijają.
Przeceniasz ludzi. Uważasz że tak powszechna jest znajomość angielskiego czy rozumienie podstaw biologii, nawet tylko tego jak jest zbudowany i jak "działa" człowiek? Myślę że 1/3 - 1/4 dorosłych ludzi tej wiedzy nie posiada, i to tylko oni dodatkowo pewnie niepotrafiliby też czytać, gdyby nauka czytania w szkole nie była obowiązkowa.
@TypowyZakolak: jesteś pewny, że jest tu związek przyczynowo-skutkowy, a nie jedynie wspólna przyczyna obu tych zjawisk?