Aktywne Wpisy

Antybuka +101
To jakiś portal dla 5 latków? Cenzura na słowo ,,B--ń"? XDDD
Jak ktoś nie ma konta to ten portal wygląda tragicznie a jeszce musisz to WYŁĄCZYĆ, patrząc na ilośc ludzi co mają belke pod wrzucanymi zdjęciami, niewielu nawet wie, że jest opcja wyłączenia xD
#moderacjacontent #heheszki
Jak ktoś nie ma konta to ten portal wygląda tragicznie a jeszce musisz to WYŁĄCZYĆ, patrząc na ilośc ludzi co mają belke pod wrzucanymi zdjęciami, niewielu nawet wie, że jest opcja wyłączenia xD
#moderacjacontent #heheszki
źródło: lol xDD
Pobierz
Czy jakies inne miasto w Polsce ma tak gigantyczne korki, jak #krakow? To w ogóle nie do życia miasto jest do jakiegokolwiek poruszania się. Chyba z 2 razy większe zagęszczenie aut niż we #wroclaw plus do tego jeszcze w tym drugim mieście na wakacje naprawdę aut jest mniej, a Kraków to ciągle wiecznie zatkany niczym woskowiną ucho bezdomnego ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Czy znasz kogoś kto miał kwalifikacje w IT ale definitywnie zrezygnował z ambicji?
O, mowa o mnie. W 2019 roku miałem ukończone studia informatyczne i 3 miesiące expa jako programista. Pogubiłem się, pojawiły się problemy prywatne i ze zdrowiem, no i wyjechałem za granicę. Po 4 latach luki postanowiłem jednak wrócić do branży. Uznałem, że mam teraz odpowiednie warunki do tego, aby pracować w IT, a że ta branża umożliwia pracę zdalną, to nawet lepiej dla mojego zdrowia psychicznego.
PS Uzależnienie oczywiście