Aktywne Wpisy

okoboji +486
Posłuchałem wywiadu z Rafałem Sonikiem w "Biznes Klasie" i to co tam jest opowiadane to jest jawny żart z słuchacza xD
Rafał Sonik twierdzi, że na przełomie lat 80/90 miał 23 lata i wtedy już dorobił się domu handlowego w centrum Krakowa (chodzi o Elefanta koło Bagateli). Ale to nic.
W wieku 25 lat wprowadził do Polski sieć McDonalds. Mc dał warunek wkładu 10 milionów dolarów (na początku lat 90!!), co zrobił Sonik? Wraz
Rafał Sonik twierdzi, że na przełomie lat 80/90 miał 23 lata i wtedy już dorobił się domu handlowego w centrum Krakowa (chodzi o Elefanta koło Bagateli). Ale to nic.
W wieku 25 lat wprowadził do Polski sieć McDonalds. Mc dał warunek wkładu 10 milionów dolarów (na początku lat 90!!), co zrobił Sonik? Wraz

Nicolaus_Steno1 +203
Chcę się poddać operacji, w sumie tak naprawdę to tylko operacja jest szansą na życie.
Guz będzie się rozrastał, będzie powodował szkody, w każdej chwili może dojść do porażenia rdzenia, poza tym jak mam żyć w taki sposób?
Ryzyko jest ogromne, nawet nie chcę myśleć co może się stać, jak zabieg pójdzie źle.
Mam tego świadomość, ale nie chcę o tym myśleć. Cały czas pracuje nad pozytywnym myśleniem, naprawdę w chorobie to potrafi zdziałać cuda.
Gdyby ktoś chciał by mnie wesprzeć, to będę bardzo wdzięczna.
https://zrzutka.pl/efnetw#opis
#pomagajzwykopem #depresja #choroba #medycyna
Bardzo Ci współczuje (ꖘ⏏ꖘ) Dużo zdrowia.
źródło: tfCAMNfcGGQ7i9Si
PobierzMam nadzieję, że operacja się uda.
Komentarz usunięty przez autora
Ból jaki nie jesteśmy sobie w stanie wyobrazić, strach, cierpienie, wizja najgorszego, w dodatku w tym kraju gdzie nie można umrzeć z godnością. Trzeba mieć świadomość że każdego z nas to może spotkać lub naszych bliskich. Życie bywa bardzo gorzkie i takie osoby należy wspierać, o nich należy walczyć.
Komentarz usunięty przez autora
Czemu ludzi to spotyka? Złe odżywianie? Genetyka? Kara boska?
możliwe że od jakichś leków?
Ale mam nadzieję, że karma wraca.
A jeśli wraca, to niech moja wróci, ale do Ciebie :*