Aktywne Wpisy

jaki serial z ostatnich 5 lat wam udowodnił, że może jednak warto nie rezygnować całkiem z wspólczesnych seriali i czasem cos spróbować, bo ja po takiej seri kilku polecanych nowych seriali które sie okazały crapami, dalem sobie spokój
#seriale #vod #primevideo #hbomax
#seriale #vod #primevideo #hbomax

rail_man +86
Wyobrażacie sobie splacanie 30 lat kredytu na takie coś?
- ciemna klitka, wciśnięta w róg budynku
- ogródek taki, że zamiast kosiarki wystarczy królik
- smietnik obok XD
- nad twoim przybytkiem stłoczone dwa balkony, ze sasiedzi mogą zbijać rano piątki i robić konkurs we wrzucaniu ci petów na trawę
- ciemna klitka, wciśnięta w róg budynku
- ogródek taki, że zamiast kosiarki wystarczy królik
- smietnik obok XD
- nad twoim przybytkiem stłoczone dwa balkony, ze sasiedzi mogą zbijać rano piątki i robić konkurs we wrzucaniu ci petów na trawę
źródło: IMG_4583
Pobierz

źródło: IMG_7730
PobierzTo sie zdziwicie jak f 16 beda odpalac mavericki i hellfire :)
@BayzedMan: No jeżeli zobaczymy pocisk Hellfire wystrzeliwany z F-16 to rzeczywiście się zdziwimy, bo on nie jest z samolotami zintegrowany. No ale skąd ty Saszka możesz wiedzieć jak dopiero dzisiaj oficer dostał prikaz grzania tematu F-16 xD.
źródło: 4496094_ucraina-zelensky-gli-f-16-voleranno-nei-nostri-cieli-foto
PobierzNo co za wiedza, imponujesz mnie. Sądziłem, że takie rozeznanie na wykopie może mieć tylko koniasz, a tu zonk
@BayzedMan: Te czelfajery to na kablu, czy bez kabla?
@bylem_zielonko: Hehe. Kolejny, który walczy z własnymi chochołami. Czy ja kiedyś coś o mentzenie pozytywnego pisałem? Bo mi się wydaje, że jeszcze wczoraj mu pocisnąłem xD.
@Szinako: Przyganiała ukrofilowi onuca na multikoncie. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@johnex74: O kurde szok, niesamowite.