Aktywne Wpisy

Colt__ +474
Kto grał daje plusa.
źródło: 1000014139
Pobierz
tyrytyty +147
Wisła złoży oficjalną skargę do KE na Śląsk i ogólnie polski futbol że finansowanie go przez samorządy narusza regulacje o nieuczciwej konkurencji. Załączam potencjalne kwoty które musiałyby oddać kluby (i samorządy dostałyby bana na finansowe pomaganie im), to oczywiście górne widełki
KE nie musi nakazywać oddania pieniędzy ale w Hiszpanii już to zrobiła - jest precedens, natomiast jest wachlarz także pomniejszych środków które może zastosować by to ukrócić.
#mecz #
KE nie musi nakazywać oddania pieniędzy ale w Hiszpanii już to zrobiła - jest precedens, natomiast jest wachlarz także pomniejszych środków które może zastosować by to ukrócić.
#mecz #
źródło: image
Pobierz

Tak, kilka razy. Ja z tym swoim problemem to jakoś tam próbowałem walczyć i chodziłem do psychologów od dziecka. I oni kierowali mnie abym sobie poszedł do rodzinnego i tam też opowiedział i wziął badania krwi. Nigdy nic nie wyszło podejrzanego.
─────────────────────
· Akcje:
Opcja B to własna firma
Opcja C to niestety gruba praca nad sobą ¯\(ツ)/¯
─
https://www.otodom.pl/pl/oferta/zabudowania-na-dzialce-2-15-ha-w-jednym-kawalku-ID4mEaZ
i zajęcie na najbliższe 5-10 lat¯\(ツ)/¯
Nie mam żadnego fachu w ręku, nie umiem śrubki przykręcić, mieszkam w syfie i jestem szczęśliwy. Jak posprzątam to jestem zły na siebie. A 100tys nie miałem nigdy i mieć nie będę. Sorry, wiem, że to może wypalić ale jak mam męczyć się z życiem gospodarczym, do
@Lenac: kurcze ale mamy duzo frajerów na świecie XD co za typ....
1. znajdz sobie hobby, cos co lubisz i zacznij na tym zarabiac.
2. zrzeknij sie resztek godności (chociaz wydaje mi sie ze ty godnosci i honoru nie posiadasz zupelnie) i po prostu zostan menelem, mieszkaj pod mostem do konca zycia i tyle. wbrew pozorom spoko rozwiazanie bo przynajmniej zyjesz na swoich warunkach i nie dorabiasz prywaciarza.