Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: więc słuchaj za darmo mądrość życiowa: walenie prewencyjne rzecz podstawowa, a jak jak mi sie zbiera na uczucia to robię tak: wale gruche tyle ile trzeba i jak już jestem pusty to wraca mi ten spokój ducha i znowu nie chce mi sie dziewuchy.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: znam ten stan odbierający godność, wiele nie poradzisz, ale rozpisałam plan jak wyjść z tego niegodziwego uzależnienia od kogoś, teraz tylko się modlić by podczas jego realizacji przypadkiem mnie nie dotknął bo się rozpłynę i cały plan na nic
  • Odpowiedz
@mirko_anonim też tak miałem, pogrzeb ją w duchu, żałoba trochę trwa (statystycznie 11 mcy). Odpraw jej egzorcyzmy: zablokuj na Facebooku, usuń ze znajomych, usuń nr telefonu. Zmień otoczenie, poznawaj ludzi, może znajdź fajna robotę.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

@KingaM: co to za plan?

Ehh właśnie wróciłem spod jej byłego już mieszkania, które wynajmowała… jak o 7 rano tam byłem, to drzwi balkonowe były otwarte, teraz o 12 już były zamknięte, okna, drzwi balkonowe… Nawet jak wylatywała za granicę na urlop, to zostawiała uchylone okno, a teraz? Wszystko zamknięte… Już jest w drodze do Danii by robić magisterkę i układać tam sobie życie ze
  • Odpowiedz