Aktywne Wpisy
Co sądzicie o takiej skodzinie? Szwagier mówi, żeby wziąć jednak Karoka bo większy, ale mnie się wydaje że to starsza konstrukcja.
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Najbardziej bawi gdy onuce szukają potwierdzenia, że są prześladowani przez widlarzy xD
Na wykopie, gdzie większość z nich od wojny dorobiła się bordo na spamieniu banderą xD
#ukraina #rosja #wojna #ruskietrolle #czerwonaszmata
@Corona-Regni-Poloniae: A patrz jaki przypadek, że większość zakopujących to znalezisko to znani użytkownicy spod tagu Ukraina no co za przypadek.
Nie ma tu miejsca na ich prowokacje, szczucie i nieudolne proby siania paniki. Każdy wspierający kacapow (ale tez trolle-śmieszki) jest zdrajcą i tubą propagandową bandytow którzy mówią glosno o potrzebie mordowania Polaków.
Jak ruskopki marzą o wolności słowa to na pikabu mogą się stykać.
No właśnie użytkownicy a nie multikonta
( ͡° ͜ʖ ͡°)