Aktywne Wpisy

z0mb1e +164

W końcu mi doszła suszarka borza i to nie w końcu tylko już bo w 5 dni z chin xD dałem za nią 56 zł, wysyłka gratis, cóż mogę rzec - na papierze wygląda tak samo jak Dyson, 1600 W, 110000 rpm, deklarowane temperatury suszenia jak w dysonie (mniej więcej bo różne generację miały inne - te są podobne jak w Supersonic 1gen). W zestawie koncentrator jeden (trochę wygląda jak drukowany 3d
źródło: 1000005831
Pobierz

Tak, wiem, słynna terapia.
Trochę nie chcę pisać szczegółów, bo już zdarzało mi się pisać o sobie na anonimowych, a nie chciałbym żeby mnie skojarzono, ale uwierz mi, że wydałem trochę pieniędzy na to. Psychiatra nie chce mi wierzyć, że dopiero 600mg pregabaliny, ssri + dieta (ważne) pozwoliło mi na jako takie funkcjonowanie.
Ale przez tyle lat szukania sposobu jak
Po prostu boję się okazywać uczucia, boję się wyśmiania, że nie sprostam czyichś oczekiwań.
Za to pracodawcy uwielbiają takich pracowników, bo są posłuszni i pracują jak mrówki...
─────────────────────
Nie mam autyzmu i potrafię odczytać, zgadnąć jak ktoś zareaguje na pewne informacje.
Nie zrozum mnie źle, twoje
I tak wiem, że to kwestia czasu aż wejdę na substancje związane z dopaminą.
Moje życie to tabletka teraz, ja już kilkanaście lat temu umarłem. Magika kilka razy już planowałem (ciekawe, czy mode puści komentarz( ͡° ͜ʖ ͡°))
──────
Dzięki za zrozumienie.
──────────────
Dla kogoś bez sensu może byś malowanie paznokci, a dla innych jest to sens życia.
Widocznie nie byłeś jeszcze w takim stanie żeby magik był dla ciebie sensem.
Robiono kiedyś eksperyment i najgorszą torturą dla człowieka okazało się spuszczanie kropli na czoło (jeśli dobrze pamiętam, a jak coś to niech ktoś mnie poprawi).
Ludzie