Wpis z mikrobloga

W końcu mi doszła suszarka borza i to nie w końcu tylko już bo w 5 dni z chin xD dałem za nią 56 zł, wysyłka gratis, cóż mogę rzec - na papierze wygląda tak samo jak Dyson, 1600 W, 110000 rpm, deklarowane temperatury suszenia jak w dysonie (mniej więcej bo różne generację miały inne - te są podobne jak w Supersonic 1gen). W zestawie koncentrator jeden (trochę wygląda jak drukowany 3d ale jest git) i uchwyt na ścianę na taśmę mocowany i jako tako się narazie trzyma. Są też inne, bogatsze zestawy. Pierwsze wrażenie to jest cicha jak dyson. Znaczy nie tyle cicho, tylko ten odgłos jest taki inny. Siła nawiewu jest naprawdę duża, nie mam możliwości zmierzyć rzeczywistego przepływu powietrza, ale pamiętam że jak odpalałem dysona to ręką lekko się cofała pod naporem ciśnienia tak jak gdy włączysz wąż ogrodowy z dużym ciśnieniem i tu podobnie. W porównaniu z moją marketową za 150 zł to jest bardzo dobrze. Myślę że słabiej niż oryginał ale niedużo. Włosy suszyłem wczoraj tą podróbą i dziś moja marketową i wyruszyłem podrobką 2x szybciej (11 min moja stara vs ~5 min podrobą). Włosy wydają się inne, suszarka suszy skuteczniej że względu na większy wód powietrza, tak jakby suche ale nie przesuszo e długim suszeniem choć wydaje mi się że to efekt placebo i ocenić poprawę kondycji włosów będę mógł po kilku miesiącach. W kom pomiary temperatur na poszczególnych poziomach. Co ciekawe trzyma prawie idealnie to co producent obiecal. Mierzyłem ok 1 cm nad dyfuzorem. Dla porownania moja stara suszarka miała 115 stopni. Zaskoczył mnie zimny nawiew - jest serio zimny przez nadanie powietrzu szybszego pędu.
#aliexpress #cebuladeals
Holetoanother_universe - W końcu mi doszła suszarka borza i to nie w końcu tylko już ...

źródło: 1000005831

Pobierz
  • 116
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach