Aktywne Wpisy

JatuArmy +10
Co myślicie o tym co napisał mi brat Szona XD? Napisałem do niego czy wie co siostra odwala w internecie a tu cyk ( ͡° ͜ʖ ͡°) #warszawa #krakow #afera #przemyslenia
źródło: 1000123175
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000123175
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Po latach spędzonych w mega dynamicznej międzygalaktycznej korporacji zatrudniłem się ostatnio w średniej polskiej firemce, nie jakimś januszexie ale też nie w ogromnej firmie która robi biznesy na całym świecie, powiedzmy że coś pomiędzy korporacją a lokalnym kołdrexpolem. Powiem wam że odżyłem i znowu życie jest piękne, koniec z cotygodniowymi bezsensownymi callami, koniec płaszczenia się do menagera zza oceanu którego nigdy się nie widziało na oczy, koniec z kejpijajami i innym ścierwem, no i przede wszystkim koniec z tą sztucznością. Przez te lata zapomniałem już jak to jest przebywać w pracy z prawdziwymi ludźmi z krwi i kości a nie z korpotrybikami nastawionymi na wieczny grind.
No i ten swojski klimat i widok czerwonego na mordzie janusza prezesa klepiącego sekretarke po dupie, ehh jak mi tego prawdziwego życia brakowało. Nie moge się doczekać pierwszej imprezy firmowej, czuje że janusz poleci na ostro xD
Polecam jeśli macie możliwość, rzucajcie te swoje korpokołchozy i wbijajcie do mniejszych firemek. Nawet jeśli zarobicie troche mniej to według mnie warto.
#korposwiat #finanse #pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jedynym problemem jest to, że korpokołchozy zazwyczaj płacą trochę lepiej niż średnie firmy, a ja mam kredyt do spłacenia ;_;
───
@bb89: w korpo
- Pensje nizsze znacznie niz w korpo, a jak masz premie to szukaja byle pretekstu zeby u----c
- Towarzystwo chooyowe, masa przyglupow i ludzi bez ambicji, ktorzy byli zbyt glupi zeby dostac sie do korpo
- Mniejsza stabilnosc zatrudnienia
- Duzo gorszej jakosci biura,