Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +406

mlody_czyzyk23 +98
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: no-kurwa-rzeczywiscie-zyd-patrzy-przez-okulary-przyciemniajace-na-zacmienie
Pobierz@FFFFUUUU: albo chcą aby im ustąpić siedzenie XD
"Naprawde trzeba miec mocna psychike, zeby to zaakceptowac"
tymczasem przegryw...
Kiedy do was dotrze, że jedyna ściana jaka istnieje to ta w którą z rozpędu przy**bali redpilowcy i dlatego wyspisują takie bzdury, coś takiego jak ściana nie istnieje xD
@GrimesZbrodniarz: kobieta po 30-tce to już odpad
i baby doskonale o tym wiedzą
A teraz zobacz jakie są wymagania dla facetów 30+ między 2X a 3X jest kosmos, w wymaganiach oczekiwaniach.. różnica jest tak duża, że mając 2X poznanie kogoś to banał w kontraście. Jak miałem gdzieś 28 lat to na tinderze miałem po 70 par. po 30tce kilkanaście
@FFFFUUUU: A roszczeniowe stare dziady, to dawni atrakcyjni mężczyźni?
klasyka
@r5678: dlatego szukasz wśród takich 25+