Wpis z mikrobloga

@wpiszlogintwardzielu: xDDDD To jest tak dobre że nie wiem xDDD Zawsze miałem rozkminę jaki szok muszą przeżywać takie stare baby że ich ciało na którym żerowały XX lat nagle przejrzało na dobre, one straciły atencję i nagle musiały wskoczyć do tego samego pociągu co spora grupa zwykłych mężczyzn, gdzie trzeba swoją głową coś reprezentować a nie świecić cyckami i mityczną obietnicą świntuszenia, nawet jak tylko w żartach. Koszmarnie bawi to
  • Odpowiedz
@kricalke: ale co tworzysz bzdury oparte o bullshit? Kto powiedział ze nie miałem zwiazków? i Kto powiedział ze chce byc teraz w zwiazku? Pewnie nawet nie wiesz ze mozna to wybierac
  • Odpowiedz
@wpiszlogintwardzielu: jeśli kobieta jednocześnie zdaje sobie sprawę ze swoich obowiązków utrwalonych w tradycji (założenie rodziny, opieka nad dziećmi, zajmowanie się domem gdy mąż pracuje itp. ) to ta wypowiedź nie jest taka zła. Przywileje za bycie tą słabszą. Niestety często takie poglądy idą w parze z hardym trzeciofalowym feminizmem i to jest straszna. Daj mi przywileje wynikające z tradycyjnego podziału ról ale jednocześnie daj przywileje z bardziej postępowego podejścia, bez
  • Odpowiedz
@wpiszlogintwardzielu facet nie jest w stanie sobie wyobrazić, jak łatwo w życiu mają kobiety, szczególnie za młodu, kiedy na każdym kroku są w jakiś sposób chronione, a społeczeństwo chce im ciągle coś od siebie dawać za "dziękuje" albo i bez "dziękuje" xD
  • Odpowiedz
@kricalke: a po co ma się wiązać?? Żeby jakaś laska która nie ma nic do zaoferowania oprocz ciała rozwaliła mu poukładane zycie… ja potrafilem panią lekarz wyje… z domu bo mi się nie chciało z nią gadac… mam 31 lat byłem w 10l związku o 4 lat singiel i wiesz co bawie się świetnie imprezy onsy fwb do wyboru do koloru.
  • Odpowiedz