Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co może najbardziej zdenerwować kobieca głowę? Dziewczyna że studiów, która dawała mi "zludne" nadzieję na coś więcej, bawila się mną, proponowała spotkania które odwoływała w ostatniej chwili kilka razy, ruchalismy się po czym nie odpisywała kilka dni, no po prostu jakas niereformowalna. Chcę już z nią definitywnie zerwać kontakt, ale żeby poczuła się jak gowno, tak jak traktuje ludzi. Ona sama do mnie pisze, po czym nie odpisuje, albo robi to po połowie dnia, gdzie wiem że jest przyklejona do telefonu xD Chciałbym jak najbardziej zagrac jej na nerwach, niż zwykły out że znajomych i blok, jakieś pomysły? xD
#kiciochpyta #rozowepaski #podrywajzwykopem

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Notatka moderatora: Zrób screena tego posta i jej wyślij. Do końca życia będzie żałować znajomości z Tobą :)
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: takie akcje uderzają tylko w tych co chcą się mścić. Po niej to spłynie. I wyjdziesz na debila. Lepiej być ponad to albo jak wyżej, powiedz, że masz HIV xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 8
Anonim (nie OP): Nie graj w żadne gierki bo nie jest to warte świeczki. Będziesz się niesamowicie męczyć i będziesz miał duże zmiany nastroju. Po prostu zerwij z nią kontakt i dojdź do siebie. Czym szybciej to zrobisz tym lepiej dla ciebie, w tej chwili psychika płata ci figle takimi pomysłami jak się zemścić ale pewnie dobrze wiesz że to jest słabe. Daj jej spokój i odejdź bo takie znajomości są
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: obawiam się że jej nie zagrasz na nerwach, bo kobiety wyczują fałsz na kilometr. Jedynie z siebie zrobisz buca. Nie dopytuj czemu tak się zachowuje, nie bądź frajerem który chce odpowiedzi. Zdystansuj się, zajmij się sobą, wyjdź do innego towarzystwa, skup się na hobby pasji czymkolwiek co do tej pory olewaleś rozmyślając czemu Ona nie odpisuje. Nie twórz ramy chłodnego gościa bo to każdy wyczuje i jest to żałosne.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Jesli laska Cię tak traktuje to jest wyżej od Ciebie w skali-na 1000%. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ah ta hipokryzja niebieskich. Kolejny wykopek który nie rozumie ze jest traktowany przez Stacy jak średnia laska przez Chada.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
  • Odpowiedz