Aktywne Wpisy

Mietowy_ +62
39 lat temu o godzinie 1:23 w reaktorze jądrowym bloku energetycznego nr 4 Czarnobylskiej Elektrowni Jądrowej nastąpiła eksplozja.
Była to największa katastrofa w historii energetyki jądrowej i jedna z największych katastrof przemysłowych XX wieku. Razem z katastrofą w elektrowni jądrowej Fukushima I została zakwalifikowana do siódmego, najwyższego stopnia w skali INES (ang. International Nuclear and Radiological Event Scale)
W wyniku całkowitego zniszczenia reaktora skażeniu promieniotwórczemu uległ obszar od 125 000 do 146
Była to największa katastrofa w historii energetyki jądrowej i jedna z największych katastrof przemysłowych XX wieku. Razem z katastrofą w elektrowni jądrowej Fukushima I została zakwalifikowana do siódmego, najwyższego stopnia w skali INES (ang. International Nuclear and Radiological Event Scale)
W wyniku całkowitego zniszczenia reaktora skażeniu promieniotwórczemu uległ obszar od 125 000 do 146
źródło: 20110412000311672367-original
Pobierz
atteint +16
źródło: Milo Manara_03
Pobierz

Co może najbardziej zdenerwować kobieca głowę? Dziewczyna że studiów, która dawała mi "zludne" nadzieję na coś więcej, bawila się mną, proponowała spotkania które odwoływała w ostatniej chwili kilka razy, ruchalismy się po czym nie odpisywała kilka dni, no po prostu jakas niereformowalna. Chcę już z nią definitywnie zerwać kontakt, ale żeby poczuła się jak gowno, tak jak traktuje ludzi. Ona sama do mnie pisze, po czym nie odpisuje, albo robi to po połowie dnia, gdzie wiem że jest przyklejona do telefonu xD Chciałbym jak najbardziej zagrac jej na nerwach, niż zwykły out że znajomych i blok, jakieś pomysły? xD
#kiciochpyta #rozowepaski #podrywajzwykopem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Notatka moderatora: Zrób screena tego posta i jej wyślij. Do końca życia będzie żałować znajomości z Tobą :)
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
moze da jej do myslenia ale raczej nie ale chociaz bedziesz mial namiastke zemsty
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────