Aktywne Wpisy

damienbudzik +331
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
źródło: blabla
Pobierz
ElectroNICK +188
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w

Na przykład pytanie na temat podnoszenia wieku emerytalnego.
Zagłosujesz przeciw to PIS powie, że za Platformy było podnoszonea,a oni przcież obniżyli. Jak zagłosujesz za podniesieniem wieku emerytalnego to powiedzą, że mężczyźni mają podniesiony wiek emerytalny i w taki spobóm mają chronione tyłki.
Tak samo ze sprzedażą kapitału obcym podmiotom. Jak zagłosujesz na tak to wyciągnął sprawę z Aramco, a gdy zagłosujesz na nie, to będą mówić o czasach PRLu oraz na przykład o naszych polskich kopalniach.
Nienawidzę tej partii, zbiorowisko obrzydliwych ludzi.
#bekazpodludzi #bekazpisu #polityka
źródło: Zrzut ekranu 2023-08-12 135928
Pobierz@Finesta: i wpisali w kpo jako jedena z rzeczy jaka trzeba spełnić aby dostać jedna z transz pieniędzy z tego funduszu pożyczkowego. W kpo podpisanym przez pinokia jest zapisane, ze podniosą wiek emerytalny. Pis to napisala a pinokio podpisal czy ktoninny związany z pisem.
Opozycja juz ma dobra obrone na to. My wprowadziliśmy a w 2015 roku społeczeństwo w wyborach wybralo, ze nie podoba im się ten pomysł i my juz nie mamy zamiaru tego wprowadzać.
Gorzej jak wygrają i opozycja bedzie władać Polska ro aby dostać następna transze patrz
@Bujak: I co z tego? To nie można tego wykorzystać na swoją korzyść? Głosowanie w tym referendum nie nabija punktów PiS-owi, możesz zagłosować w referendum a potem na partie opozycyjną.
Jak
@Finesta: Ich nie obchodzi Twój głos. Ale przynajmniej to pytanie spełnia wymogi referendalne.
To możesz zagłosować tak jak czujesz, jesteś liberałem głosujesz za prywatyzacją państwowych firm, jesteś przeciw głosujesz przeciw, nawet jak zagłosujesz tak jak
Ale samo wzięcie karty jest już zaliczane do frekwencji. Chce brać udział w parlamentarnych, pytania ref. które już znamy są idiotyczne, nie chce brać udziału w pisowskiej szopce, wiec karty referendalnej nie wezmę
@Marktrel299: czyli całość tej pisowskiej szopki mylnie uważanej za referendum