to nie jest zależne od bycia betą tylko zmian chemicznych w mózgu który łaknie nakrotyku który mu szkodzi.
@mirko_anonim: a to jest z kolei związane ze źle skalibrowanymi filtrami w dziedziństwie gdyby facet miał dobre wzorce kobiety w rodzinie, bezpieczny styl przywiązania, to by wyczuwał czerwone flagi na odległość i nie dał się omotać jakiejś femme fatale
@heniek_8: to nie zawsze jest takie proste. Czasami socjopatki potrafią się bardzo dobrze kamuflować, tak że nasze mózgi nie są w stanie wyłapać czasem oczywistych czerwonych flag. Co do bezpiecznego stylu przywiązania to 100% racji. Gdy już uda się nam rozpoznać toksyczną manipulatorkę, to musimy umieć bezceremonialnie zerwać kontakt. Niestety wielu mężczyzn uzależnia się emocjonalnie i nie potrafi powiedzieć dość.
@mirko_anonim: Idealne podsumowanie mojego związku, wiesz co jest najgorsze? Ze minął juz długi czas i gdyby teraz się do mnie odezwała pewnie poleciałbym az by mi się uszy trzęsły. Po prostu bycie z psychodupą jest takie uzalezniające, co chwile intensywne emocje, te złe bardzo intensywne ale pozytywne jeszcze bardziej i potem cięzko jest sie odnaleźć w relacji z w miarę normalną dziewczyną bo wydaje się nudna. Jak dla mnie to
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
@mirko_anonim: a to jest z kolei związane ze źle skalibrowanymi filtrami w dziedziństwie
gdyby facet miał dobre wzorce kobiety w rodzinie, bezpieczny styl przywiązania, to by wyczuwał czerwone flagi na odległość i nie dał się omotać jakiejś femme fatale
Co do bezpiecznego stylu przywiązania to 100% racji. Gdy już uda się nam rozpoznać toksyczną manipulatorkę, to musimy umieć bezceremonialnie zerwać kontakt. Niestety wielu mężczyzn uzależnia się emocjonalnie i nie potrafi powiedzieć dość.